Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Khamis, 24 Disember 2015

Mama nak keje dah sayang...

Assalamualaikum. . Cuti2 ni menu apa utk minum ptg kita?? Hihi

Ari ni start membiasakan rutin penyusuan dan tidur utk baby fathi adni... maklumla dok ngan opah.. kena pastikan minimal ragam baby.. opah dah tak larat sebenarnya tapi tetap tak benarkan hantar baby ke pengasuh.. nak wat cam mn kan..

So hari ni sediakan 4oz susu utk sekali minum... adni habiskan 3oz.. sendawa.. nangis balik. . Habiskan lg baki 1oz... jd habis 4oz.. mata dah layu nak tdo..
Esok nak try bg 3oz jer.. tgk dia boleh lena ke tak.. sbb adni ni bila minum dah banyak, dia akan bunyi eeiikk eeiikk mcm nak semput bunyi nyer.. tp dia ok je.. then satu lg dia suka tersedak. . Mama rasa dia mmg terlebih minum.. kalau idak.. manakan boleh naik 2kg sebulan.. hihihi

So far minggu ni baru mula ambil alfalfa.. sbb dah start period.. takut juga kalau milk supply merudum.. nanti dah start keje baru nak amik ESP.. sbb dah mula nak   diet la.. tp tgk jugak la.. ikut kesesuaian badan.. itu azam 2016 la ye.. mulai 4 jan.. haha.. sementelah nak tunggu tarikh tu.. kita mkn la apa yang nak makan. . Kikiki

Kalau berminat nak dptkan vitamin utk support penyusuan meh pm mama ye.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan