Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Selasa, 28 Julai 2015

Alahai kotornya baju sekolah

Assalamualaikum semua.. semoga pagi yg indah ni Allah turunkan seribu satu rahmat buat kita.
Pagi ni dok belek baju anak sekolah... baju abg wan la tu.. alahai sakitnya mata mama melihatnya... 
 kotor selepas dibasuh pun.. sejak dua menjak ni mama cuma tukang iron baju, sangkut baju, basuh baju ngan mesin je.. tak de nak mencara baju sekolah abg wan.. ayah dia yg buat.. berus memberus sental menyental.. mama tak larat la nak buat semua tu.. tp nampaknya ayah pun tak sempat jugak...

Basic h kat rumah ni ada je.. cuma malas agaknya nak asing2kan baju sekolah n baju biasa.. semua basuh sekali gus. Hujung minggu ni mama free skit dah kot dari aktiviti beraya.. so bertekad nak uruskan baju sekolah abg wan. Bukan nak sental atau berus pun.. nak rendam dlm basic H je.. pas tu mintak abg wan berus la kot.. under sepervision mama... berus ala kadar bagi keluar je kotor yg byk tu.. hujung minggu ni boleh update hasilnya la..

Sebenarnya selalu mama pun tak sental sangat.. rendam je dlm basic H dan basuh cam biasa... so kotor yg sikit2 (tak la sikit sgt.. tiap kali balik sekolah hitam baju depan n leher) boleh la terus hilang. Tp ni sebab kotoran tu dah bertalu2.. dan berbulan la kot tak rendam or berus.. so kena extra effort la skit kan...

Basic h mmg  best nak tanggalkan kotoran degil2 ni.. cuma dia punya sprayer tu tak sempat nak beli.. so tuang gitu je la nampaknya....

Kalau berminat nak dptkan produk shaklee boleh la contact mama ye..
jannah : 0135851403

Tiada ulasan:

Catat Ulasan