Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Sabtu, 4 April 2015

Freemie cup set. Free pos free antibackflow kit: rm329

Assalamualaikum.. Dah lama tak update blog..
Bukan bz pun.. Tapi preggy kali ni alahan lebih teruk dari yg sblm2 ni. Labtop mmg tak buka2 la...

So disebabkan dihujani dgn pm tentang freemie cup yg saya review hari tu... Saya dgn rasminya turut sama menjual set freemie cup tersebut...
So yg nak tau tu boleh la.. Pm saya... So set ni mmg yg baru punya.

Cup lebih lutsinar.. Mudah nampak susu..
Dpt 2 set corong saiz berbeza
Siap ada antibackflow kit.. Tak yh nak beli lain dah
Free pos
Harga rm329.

Hee... Pm saya ye. 0195701403

Gambar yg saya attach ni adalah apa yg anda akan dpt dlm kotak freemie cup tu...

Sesuai utk semua pump yg mempunyi tubing.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan