Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Ahad, 1 Mac 2015

Jom cantik.. awet muda...

 hii... tak tau la bila dapat jer promo ESP ni mmg fikir cantik.. awet muda.. padahal banyak lagi kelebihannya..
nah tgk gambar kat bawah ni...
kredit pada vitamintoyou

 banyak tak ? banyak kan....

tapi nak cerita.. mengandungkan raudhah saya beru kenal Shaklee... tak amik ESP pun... sebab malas nak bancuh... mengandung kali ni (eh.. eh .. eh) saya bertekad nak minum ESP hari2..
tak nak berat naik mencanak2...
biasanya saya ambil ESP 2 sudu terus (sebab saya diet sebelum ni kan..) so kali ni nak lebih berhemah la ye.. amik sesudu 3 kali sehari.. please mama.... ( saya suka ESP sebab perasan kulit mmg jauh beza dengan sebelum kenal shaklee)

so mama boleh la wat masker esp setiap minggu ye mama... maklumla.. bila mengandung ni biasanya kulit akan jadi kusam... dan orang kata nanti kulit baby jadi gebu.. mudah2an la...

hehehe... ok sampai sini je.. nak order ESP boleh je terus whatsapp mama.. 0195701403

nak beli produk alhaddad marketing pun boleh.. mcm tamar cocoa.. VCO, minyak habbatussauda.. he makanan sunnah la...


Salam Sayang,
Mama FaizFarisFarah
 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak

Tiada ulasan:

Catat Ulasan