Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Isnin, 23 Februari 2015

PANAS EKSTREM SEHINGGA BULAN 4. Apa persediaan anda?

 ye lah... ari tu hujan.. pas tu banjir.. pastu sejuk.. sekarang panas ektrem pulak... cuaca dah makin tak menentu... klinik mmg selalu tgk penuh...

mula kita pun.. tak de suara.. batuk... demam... saya sendiri pun batuk dah seminggu.. batuk dgn saya ni ada sedikit sejarah dan ironik nya... hahhaha tapi lom boleh story mory lagi...

kelmarin bukak secanister lagi performance drink... tinggal satu... kalau musim panas2 macam ni sekejap je habisnya... sebab mama nak kena bancuh "air oren " ni bg anak2 bawak gi sekolah... semoga anak2 tak alami kehilangan air melampau... kadang2 kita mmg minum air banyak.. tapi air tu keluar jugak dari dlm badan dengan banyak bila musim panas ni... sebab tu kena minum performance.. supaya air yg diperlukan akan dikekalkan dalam badan...

air performance ni rasa oren... so biasanya utk tekak anak2 saya tambah stevia supaya rasa betul2 mcm air oren.... hihi senang skit nak minum..

so hari ni nak restok b complex, esp, vitalea, termasukla performance ni nampaknya....

apa kelebihan performance?
  1. Performance Drink Shaklee ialah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna,  berkhasiat dan tidak bergas .
  2. Performance Drink Shaklee telah terbukti secara klinikal  menghidratkan anda lebih cepat berbanding air.
  3. Performance Drink Shaklee memberikan tenaga segera kepada tubuh dan menyokong penghidratan pada tahap optimum. Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari dan campuran unik karbohidrat yang membekalkan tenaga berterusan tanpa menggangu tahap gula di dalam darah.
  4. Performance Drink Shaklee telah terbukti secara klinikal dapat mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan tahap hidrat tubuh, memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina – berdasarkan ujian yang dilakukan kepada atlit berpencapaian cemerlang tau..:)
  5. Performance Drink Shaklee tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan.
kredit :vitaminhalal

Salam Sayang,
Mama FaizFarisFarah

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*

 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan