Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Sabtu, 10 Januari 2015

Susah nak minum air banyak ???

Selamat pagi semua.. ni ha baru lepas siap kemas rumah.. nak masak mi goreng plak... ops.. lupa la nak masak cili kering... tak  pe2 kita update blog dulu..

Offer bulan jan 2015 ni adalah alfalfa dan vivix. Beli 6 dpt  7botol... atau beli 2 dapat less 5%. I suka promo baru  shakle ni... ngeee

Ok. 2 produk ni mmg selaaaaaaaaalu sangat kita tekan tolong minum air banyak2 banyaaaaaaaak sangat.. Vivix  kalau kita tak cukup  air. Maka kita leh rasa panas badan... manakala alfalfa kalau tak cukup air nyahtinja tu jd tak best la plak....

So please la minum air banyak... secara  idealnya setiap 25kg berat kena minum 1 liter air.. kalai berat 56kg saya suka suruh minum  3 liter air. Sebab dah lebih dari 50kg kan... kalau ikut  coach herbalife.. kalau nak kurus cepat kena minum air 1.5 liter utk every 25 kg... up skit...

Tapi sebenarnya  minum  air putih banyak ni nanti kulit akan jadi putih..... hehehehe ni tgk kat kelad KDA. rata2 atkiners kat kelab tu bila dah kurus.. jd cantik dan putih.. sebab minum air banyak...

Cam mana cara yg boleh bg kita minum  banyak air tanpa sedar?? Hee saya suka syorkan guna botol besar yg siap ada straw besar macam botol air herbalife ni...

Tapi jgn tak tau botol herbalife plg besar 2liter dan harga cecah dekat rm40. Tapi kelmarin en suami tercinta cari botol kat DIY.. dpt harga rm12.50 utk 3 liter.. siap ada tali lg... kualiti pun tip top cantik.

Meh kita belanja pic...

Selamat minum air  banyak2...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan