Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Rabu, 7 Januari 2015

New formula... vita lea for children..

Assalamualaikum  semua.. alasan nak bagi konon sibuk tak boleh update blog.. sgt menipu.. hihihi update blog tak perlu berjam kot.. berubah la jannah oii.. ok la. Nak update la neyh...

Nak perkenalkan vita lea new formulation .. dan lama tak keluar vita lea ni sbb kita tunggu approval new formulation.. biasa la.. shaklee kan company yg penuh dgn research  n development  dia.. so dia kuarkan vita lea yg dah improved formulation dia supaya belih umpphh.. hihi biasa skrg anak2 kena bawa g klinik sekali bayar mesti min rm40.. aku ler tu.. huhu dari bayar kat ubat yg ada bende yg tak baper gemar  nak sebut  tu.. baik bg anak supplement... i la tu... bukan apa.. kita cegah je.. bukan nak kata mkn supplement  confirm tak sakit.. itu semua bukan kuasa kita kan.. hah melalut suda...

Nah.. nak tunjuk jugak.. vita lea for  children ni...

Apa yang best tentang multivitamin kanak-kanak ini?

2 biji Vita-Lea Chewable ini membekalkan

💗  2,500 IU Vitamin A yang bersamaan dengan 1.5 cawan cantaloupe ( sejenis tembikai susu)
💗  60mg Vitamin C bersamaan dengan 6 oz oren jus
💗  400 IU Vitamin D bersamaan dengan 💗3 gelas (8 oz) susu
💗400 mg Folik asid bersamaan 4 cawan brokoli yang dimasak.
💗6 mg Zat Besi bersamaan dengan 1.5 cawan bayam yang dimasak.
💗40 mg Magnesium bersamaan dengan sejenis kacang Brussels Sprouts yang dimasak.
💗  5 mg Zinc bersamaan dengan 3 cawan kacang ginjal yang di masak.

Haa... bagus sgt utk anak2 kita ni yg nak makan apa yg dia suka je.. kita nak bg dia sihat kan.. so kena cukup  nutrients  nya..

Nak penjimatan? Meh bulan januari ni.. kita offer buy 3 free 1. Haaaa... stok 1/3 tahun...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan