Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Isnin, 15 Disember 2014

Resipi diet atkins..

 assalamualaikum semua... since timbang pagi tadi berat mama dah macam mengandung 9 bulan.. so better take action la.. lagpun rasanya kain beli 4m tu mcm tak muat je nak buat baju kurung... sedey sangat... metabolisma mcm dah fail.. nanti mama cerita sejarah.. tapi ni nak post resipi utk menu atskins mama.. mama rasa nak start diet low carb max 160g atkins style... 

Resepi :

Bayam
Isi ayam (panggang @rebus)
Butter @olive oil
Telur
Butter
Garam, lada hitam, lada putih n serbuk paprika
Mozzarella n cheddar (parut)

Cara:

1. Masukkan isi ayam yang di hiris halus dalam mangkuk.
2. Bubuh sayur bayam
3. Gaul sebati dengan garam, lada hitam n lada putih dan olive oil
3. Oles acu ngan butter, masukkan bahan2 tadi dalam setiap lubang
4. Pecahkan telur dalam setiap lubang.
5. Tabur serbuk paprika atas telur
6. Leh parut cheese atas telur
7. Bakar 15 minit, suhu 200 c atau guna api medium. Ikut suka lau telur nak haf cooked atau cair. Beku sikit dah leh angkat
8. Makan panas



 sumber semua amik dari group kelab diet atkins malaysia..

mama amik supplement lecithin dan alfalfa, vita c dan vita lea... mmg digalakkan amik..



Salam Sayang,


 Mama FaizFarisFarah

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*

 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

1 ulasan:

  1. Resepi :

    Bayam
    Isi ayam (panggang @rebus)
    Butter @olive oil
    Telur
    Butter
    Garam, lada hitam, lada putih n serbuk paprika
    Mozzarella n cheddar (parut)

    Cara:

    1. Masukkan isi ayam yang di hiris halus dalam mangkuk.
    2. Bubuh sayur bayam
    3. Gaul sebati dengan garam, lada hitam n lada putih dan olive oil
    3. Oles acu ngan butter, masukkan bahan2 tadi dalam setiap lubang
    4. Pecahkan telur dalam setiap lubang.
    5. Tabur serbuk paprika atas telur
    6. Leh parut cheese atas telur
    7. Bakar 15 minit, suhu 200 c atau guna api medium. Ikut suka lau telur nak haf cooked atau cair. Beku sikit dah leh angkat
    8. Makan panas

    BalasPadam