Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Isnin, 15 Disember 2014

Nak beli barang shaklee /daftar keahlian dengan kad kredit atau kad debit atm anda.

assalamualaikum... lupa nak mengupdate kat sini kaedah terbaru pembelian dengan kad kredit/kad debit

sekarang ni shaklee mmg dah open utk yg bukan ahli beli direct dari website dia... tapi distributer mcm saya kena sediakan link la untuk kesana... sebab belian tu akan terus bawah akaun saya..

cara sangat senang...
  1. senaraikan barangan yang nak beli... 
  2. kalau belian mencecah rm1000 lebih baik hubungi saya utk saya daftarkan keahlian percuma untuk anda dan nikmati potongan harga yang hebat
  3. klik link berikut: 
    https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=08419be897405321542838d77f855226
  4. klik ||agree|| dan ||next||
  5. pastikan anda tick pada produk yang nak dibeli sahaja...
  6.  boleh check out sekarang
  7. isi kan maklumat penghantaran dan klik ||contineu||
  8. isikan maklumat kad kredit atau kad debit 
  9. teruskan mengikut arahan pada skrin
mudah kan? terjamin sebab tak perlu risau nak kena bg no kad kredit pada saya..

sama juga halnya jika mahu daftar ahli dan bayar belian dengan kad kredit.. tak perlu beri data kad anda pada saya...  langkah-langkah daftar ahli dengan kad kredit
  1. hubungi saya jannah 0195701403 untuk nyatakan anda berminat nak jadi ahli dan nak bayar guna kad kredit/kad debit
  2. saya akan minta butiran peribadi anda seperti nama, alamat, no tel, no ic, no acc bank utk pembayaran bonus, email, butiran suami/isteri
  3. saya akan daftarkan anda dalam sistem online shaklee
  4. saya akan berikan link dengan username dan katalaluan untuk anda akses akaun sementara
  5. anda log in
  6. klik ||agree|| dan ||next||
  7. buat pembelian. sama ada beli kit keahlian sahaja, atau bersama dengan produk shaklee yang lain
  8. boleh check out sekarang
  9. isi kan maklumat penghantaran dan klik ||contineu||
  10. isikan maklumat kad kredit atau kad debit 
  11. teruskan mengikut arahan pada skrin
 mudah dan selamat....

Salam Sayang,
Mama FaizFarisFarah

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

1 ulasan:

  1. ssalamualaikum... lupa nak mengupdate kat sini kaedah terbaru pembelian dengan kad kredit/kad debit

    sekarang ni shaklee mmg dah open utk yg bukan ahli beli direct dari website dia... tapi distributer mcm saya kena sediakan link la untuk kesana... sebab belian tu akan terus bawah akaun saya..

    cara sangat senang...

    BalasPadam