Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Selasa, 23 Disember 2014

Macam best je Vitamin e ni.. EH memang best lah!!

 memang owesom sangat kan... nak share skit testimoni vitamin e ni menghilangkan parut jerawat..

bukan parut je yg hilang... kulit pun nampak sangat dah makin licin kan...
sangat suka ngan vitamin e ni..


"Assalamualaikum. .

Ai nak share amazing result amalkan vitamin E..ai mkn n wt masker..this is 1weeks pya kesan..ai tgk cermin npk mcm xda perubahan tp bila ai wt pic before n after ni mmg hepi la tgk perubahan skin..
Ai tau pasti akn ada yg pkir the after pic tu ai guna app ke apa..up to them lah kan..yg penting my skin is getting better..

*cuba korg komen ckit apa perubahan yg korg nampak. .ai npk bykkkkk sgttt perubahan...
Gbar di snap dlm bilik yg sm xbkk lampu just guna flash hp yg sm. ."

 ada baki lagi 7 hari nak habis offer twin pack less 5%.  tau tak... harga sebotol 120biji vitamin e ni rm149. beli twin pack rm298 harga biasa. TAPI dengan RM301 anda akan dapat keahlian dan penghantaran percuma tau.... lain kali boleh beli brang shaklee dengan harga yang lebih murah 15-20% bergantung kepada produk... mmg berbaloi2... jgn lepaskan peluang. lagi 7 hari je nak grab
rm301 twin pack vita e siap postage dan keahlian...

rajin2 la telan vitamin e ni, dan sapu sebelum tidur wat masker... best sgt..

Salam Sayang,
Mama FaizFarisFarah

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan