Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Isnin, 15 Disember 2014

COLLAGEN powder: MENYESAL tak sudah...

Hari ni nak bawakan satu kisah yang pasti buat anda menyesal dengan collagen powder shaklee ni... serious menyesal...

ni kisah dari upline saya master norita yg dah consume shaklee lebih 15 tahun.

" Dulu saya sendiri rasa macam tak serasi amik kolagen so suami aje makan sorang. Tapi jauh di sudut hati  memang jeles sebab tengok kulit suami dah makin bersih cerah dan paling kagum mula licin! tak boleh jadi ni....

So bila ada kawan yang share cara dia makan kolagen Shaklee, saya pun cuba....
Amik segelas air sejuk dibancuhkan dengan 1 sudu setengah ESP + kolagen Shaklee. Hari pertama try minum, ok so far nampak serasi.

Kalau tak esoknya biasa mesti naik satu jerawat dan lama-lama frust juga. Tapi saya tak putus asa sebab orang yang senang putus asa ialah mereka yang selalu rugi...itu yang saya pegang dari dulu.
Bila tengok suami lebih konsisten dan dia sendiri akui tapak kakinya juga lembut berbanding dulu yang banyak kulitnya yang dulu banyak kerak kini dah kurang!

Lagi jeles bila baca text whatsapp kawan-kawan yang makan kolagen bagi tahu payudara makin anjal dan siap ada kena tukar saiz bra lagi....hmm sangat menarik!
Selepas saya cuba beberapa kali resepi tadi alhamdulillah memang dapat beza tiada lagi jerawat yang timbul.

Oh ya selepas makan dengan konsisten hari-hari dapat rasa badan lebih 'kejap' atau kata lain anjal. Perut pun tegang kata suami saya.
Tahu tak semasa di Maldives saya makan 2 peket kolagen Shaklee sehari sebab nak hilangkan sun burn cepat....hahaha. Dah mandi tak ingat dunia kat laut ...ditambah Maldives tu panas oooo.
So far memang best la....

Kadang-kadang bila makan tengahari awal, jam 2-3 petang saya bancuh ESP + Kolagen Shaklee + Cinch Tea ....bancuh dengan air sejuk! Memang sedap la!"

sempena shaklee nak keluarkan formula ramuan terbaru collagen powder ni... so shaklee nak clear stok collagen powder sekarang..  dgn itu shaklee buat offer buy 3 free 1. 

dan lagi. kemungkinan besar sepanjang tahun 2015 ni collagen powder shaklee tak de dalam pasaran demi mengikuti prosedur untuk formula baru... mohon kelulusan baru mmg amik masa... sama macam vita c 500mg tahun lepas.. 

so sila lah.. beli utk stok setahun... hehehehe kalau tak menyesal... setahun tak dpt makaan collagen powder shaklee ni...

ha... cepat2 pm saya.. ni harga runcit.. tapi kalau anda amik promosi ni secara automatik anda layak :
  • JADI AHLI FREE (RM65)
  • TERUS DAPAT HARGA AHLI.. BUKAN YG KAT ATAS NI
  • TGH BULAN DEPAN DAH LAYAK TERIMA BONUS ....
apa di tunggu lagi?? cepat cepat cepat. nanti menyesal tak sudah.

1 ulasan:


  1. " Dulu saya sendiri rasa macam tak serasi amik kolagen so suami aje makan sorang. Tapi jauh di sudut hati memang jeles sebab tengok kulit suami dah makin bersih cerah dan paling kagum mula licin! tak boleh jadi ni....

    So bila ada kawan yang share cara dia makan kolagen Shaklee, saya pun cuba....
    Amik segelas air sejuk dibancuhkan dengan 1 sudu setengah ESP + kolagen Shaklee. Hari pertama try minum, ok so far nampak serasi.

    Kalau tak esoknya biasa mesti naik satu jerawat dan lama-lama frust juga. Tapi saya tak putus asa sebab orang yang senang putus asa ialah mereka yang selalu rugi...itu yang saya pegang dari dulu.
    Bila tengok suami lebih konsisten dan dia sendiri akui tapak kakinya juga lembut berbanding dulu yang banyak kulitnya yang dulu banyak kerak kini dah kurang!

    Lagi jeles bila baca text whatsapp kawan-kawan yang makan kolagen bagi tahu payudara makin anjal dan siap ada kena tukar saiz bra lagi....hmm sangat menarik!
    Selepas saya cuba beberapa kali resepi tadi alhamdulillah memang dapat beza tiada lagi jerawat yang timbul.

    Oh ya selepas makan dengan konsisten hari-hari dapat rasa badan lebih 'kejap' atau kata lain anjal. Perut pun tegang kata suami saya.
    Tahu tak semasa di Maldives saya makan 2 peket kolagen Shaklee sehari sebab nak hilangkan sun burn cepat....hahaha. Dah mandi tak ingat dunia kat laut ...ditambah Maldives tu panas oooo.
    So far memang best la....

    Kadang-kadang bila makan tengahari awal, jam 2-3 petang saya bancuh ESP + Kolagen Shaklee + Cinch Tea ....bancuh dengan air sejuk! Memang sedap la!"

    BalasPadam