Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Jumaat, 28 November 2014

Ukuran pinggul Berapa? 38 ... eh silap la. dah melebar jadi 42

 hahhahaha sedih tak kalau jadi cam ni..

niat asal tadi nak cari resipi kat fb.. malam tadi ada cheese kek coklat la... puding roti karamel la.. lalu kat newsfeed.. sbb tgk kat phone, jd susah nak copy paste... pagi ni scroll2 tak jumpa... bagus jugak.. tu semua tambah lemak dik non oiii.. please la...

kisahnya mmg berat dah makin nai dan naik dan naik.. sebab saya makan , makan , makan dan terus makan... skrg pun makan.... adoi la... scroll nak cari reipi tadi kan.. nah tetiba jumpa status kak N bunyi cam ni

"Hari ni saya cuma lunch ESP + Kolagen + Cinch Tea dan saya bancuh dengan air sejuk.
Rasa nak kata macam air teh ais pun ada kot atau minda saya dah set rasa sedap .... Hehehe.
Namun yang pasti saya bertahan dan tak rasa lapar.
Lagi pun kami dinner awal kalau di Borneo !!!
Malam buat lagi segelas cuma tak letak Cinch Tea aje.
Buat pengetahuan semua ESP dan Cinch Shake adalah protein yang rendah Glisemik Index sebab tu tak mudah rasa lapar.
Nak cuba?
Boleh pm saya ! "


nangis mak baca status tu... mampu ke aku nak ulangi kisah berdiet 3 tahun yg lepas????? boleh ke aku yg menyusukan anak ni buat cam ni? (nota kaki: cinch tea dan kolagen tak sesuai utk ibu menyusu )

hakikatnya tgh bukak mesin jahit nak jahit baju kerja tahun depan... bila ukur2.. eh eh eh... owh tidak!!!

bila ukur lilit badan dah jd unacceptable...baru nak sador ke??? hahaha .. i la tu.. hahaha tu gelak ke nangis? (ukuran dalam tajuk atas tu rekaan semata2 eh )

jom kita mulakan diet ngan shaklee semula... ( dah beberapa bulan... hentam semua makanan... dah cukup kot makan tu.... )

jom kira2 nak beli apa..

  • kena grab promosi omega buy 2 less 5%
  • alfalfa 
  • lecithin 
  • ESP



kena buang set mind yg kata.. menyusu kena makan .. makan .. makan dan makan...
kena set mind yg baru... lemak berlambak tu.. cukup dah nak hasilkan susu... makanan tambahan yang kat atas ni semuaa bagus utk susu badan dan jugak baby... jadi apa yg ditunggu lagi???? kontrol makan,,, excersice mama.. please.. please please..

Salam Sayang,

Mama FaizFarisFarah

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*

 Jannah : penghantaran seluruh malaysia by gdex.

1 ulasan:

  1. tetiba jumpa status kak N bunyi cam ni

    "Hari ni saya cuma lunch ESP + Kolagen + Cinch Tea dan saya bancuh dengan air sejuk.
    Rasa nak kata macam air teh ais pun ada kot atau minda saya dah set rasa sedap .... Hehehe.
    Namun yang pasti saya bertahan dan tak rasa lapar.
    Lagi pun kami dinner awal kalau di Borneo !!!
    Malam buat lagi segelas cuma tak letak Cinch Tea aje.
    Buat pengetahuan semua ESP dan Cinch Shake adalah protein yang rendah Glisemik Index sebab tu tak mudah rasa lapar.
    Nak cuba?
    Boleh pm saya ! "


    nangis mak baca status tu... mampu ke aku nak ulangi kisah berdiet 3 tahun yg lepas????? boleh ke aku yg menyusukan anak ni buat cam ni? (nota kaki: cinch tea dan kolagen tak sesuai utk ibu menyusu )

    hakikatnya tgh bukak mesin jahit nak jahit baju kerja tahun depan... bila ukur2.. eh eh eh... owh tidak!!!

    bila ukur lilit badan dah jd unacceptable...baru nak sador ke??? hahaha .. i la tu.. hahaha tu gelak ke nangis? (ukuran dalam tajuk atas tu rekaan semata2 eh )

    jom kita mulakan diet ngan shaklee semula... ( dah beberapa bulan... hentam semua makanan... dah cukup kot makan tu.... )

    jom kira2 nak beli apa..

    kena grab promosi omega buy 2 less 5%
    alfalfa
    lecithin
    ESP

    BalasPadam