Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Ahad, 2 November 2014

NAK KURUS NAK KURUS NAK KURUS...

TAJUK ENTRY PUN MCM DAH STRESS... sebenarnya bukan stress tapi excited.. sbb bulan ni ada promosi OMEGA GUARD... bukan 1 offer, tapi ada 2 offer

 ni offer tambahan yg sgt best tau!!! buy 2 dapat less 5%. cukup utk boost metabolisma sebulan terutama bagi org yg ada metabolisme problem.... macam saya... yg metabolisma ok.. sebotol sebulan pun dah boleh turun berat tau uolls..

 offer buy 6 free 1 ni mmg dah biasa... tapi yg paling bestnya... buy 6 free 1, nilai UV adalah 210UV lebih dari 200 bermakna anda layak dapat keahlian percuma seterusnya dapat less lagi almost 15-20% ditambah dengan bonus tengah bulan lagi... whohoaaaa.... ok la boleh dpt stok utk 3 bulan setengah.... rasa2nya dah habis stok 7 botol ni.. mesti ramai yg dah senyum2 ngan saiz baju yg baru...

mmg best giler... harga yg dipamerkan adalah RP.. retail price... tp kalau beli set ni confirm jadi ahli... angka yg 8 tu bertukar jadi angka 6 je tau jimat tak ? jimat tak? jimat tak? mesti la jimat...

  • badan tak sakit
  • badan dapat figure yg cantik
  • kulit gebus flawless
  • otak bijak..
  • kesihatan jantung terjaga...

pm saya lelaju utk grab offer ni .. free membership tau!!!

nanti saya buat entry utk turunkan berat badan dengan omega guard... oh ya.. mmg selalu baca konsultansi adalah untuk customer saya sahaja... hehe.. never mind la... sapa2 yg nak tanya saya pun tak kisah.. sebab pe niat saya nak bantu org... bantu org dapat jana income dari rumah, bantu org sihat dengan shaklee(menjadi asbab kepada kesihatan... sebab yg beri kesihatan tu Allah).. yg beri idea pada kita pun Allah... so bukanlah hak kita... satu cara menambah pahala ialah dengan ilmu yang berterusan... saya ada saham jugakkan... walaupun org tu tak beli ngan saya... cuma saya berdoa ada rezeki yg hebat buat saya dgn bantuan saya yg sedikit...
akhir kata.. duit tak bawa ke syurga, tapi ilmu yg berterusan beri pahala ke syurga.. tapi duit penting utk teruskan kesenangan hidup di dunia walaupun senang dan susah tu sebenarnya Allah jua yg memberi.
Salam Sayang,
Mama FaizFarisFarah

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan