Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Khamis, 6 November 2014

Jom kurus dengan OMega GUard.. bonus cantik dan cerdik

actually entry ni dah taip dah 2hari lepas.. tetiba tak leh publish... banyakkan bersabar je la ye...

macam yang dah kita janjikan... nak share tips untuk kurus dengan omega guard ni.. caranya senang je.. pertama sekali kena lah anda semua grab promosi bulan ni ... buy 2 less 5% atau buy 6 free 1 utk stok 4 bulan... jimat berbaloi2.


sebabnya... untuk kurus dengan omega kita nak kena makan 2 botol omega sebulan... bermaksud 6 biji sehari... 3 biji 2 kali sehari..

  • makan 3 biji omega selepas sarapan pagi.. 
  • makan 3 biji omega selepas makan malam
  • makan makanan seimbang macam biasa.. tapi kurangkan saiz hidangan.. jadikan separuh dari biasa.. 
  • sarapan merupakan makanan yg paling berat, makan tengah hari yg sederhana dan makan malam makanan paling ringan
  • makan sebelum jam 7 malam.
  • minum air 1.5 liter untuk setiap 25kg berat.. 1 liter utk 25kg adalah yang paling minimum.jika berat anda 50kg.. sila minum 3liter atau lebih.. paling kurang 2 liter
  • kurangkan fast food.. 
  • bersedia untuk kurus, cantik dan cerdik... 
ngee... jom kurus cantik dan cerdik.. tapi
  • ibu menyusukan anak tak digalakkan ambil 6biji omega sehari... mencukupi dengan 3 biji omega dan 3 biji lecithin
  • ibu mengandung juga tak boleh amalkan kaedah 6 biji sehari.. hanya boleh ambil 1-3 biji sehari.. itu pun selepas trimester ke 2. 
  • air minum dengan banyak ye sebab omega ni panas...
untuk konsultansi yg lebih baik, anda kena pm saya la ye.. sebab kena tau masalah badan anda.. lain orang lain ragamnya.. yg ada di atas ni secara umum sahaja... tips diberikan oleh org yg dah berjaya menyarungkan baju tunang adik dia? erk!!! mak aih...


Salam Sayang,

 Mama FaizFarisFarah

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

2 ulasan:

  1. sebabnya... untuk kurus dengan omega kita nak kena makan 2 botol omega sebulan... bermaksud 6 biji sehari... 3 biji 2 kali sehari..

    makan 3 biji omega selepas sarapan pagi.. 
    makan 3 biji omega selepas makan malam
    makan makanan seimbang macam biasa.. tapi kurangkan saiz hidangan.. jadikan separuh dari biasa.. 
    sarapan merupakan makanan yg paling berat, makan tengah hari yg sederhana dan makan malam makanan paling ringan
    makan sebelum jam 7 malam.
    minum air 1.5 liter untuk setiap 25kg berat.. 1 liter utk 25kg adalah yang paling minimum.jika berat anda 50kg.. sila minum 3liter atau lebih.. paling kurang 2 liter
    kurangkan fast food.. 
    bersedia untuk kurus, cantik dan cerdik... 
    ngee... jom kurus cantik dan cerdik.. tapi
    ibu menyusukan anak tak digalakkan ambil 6biji omega sehari... mencukupi dengan 3 biji omega dan 3 biji lecithin
    ibu mengandung juga tak boleh amalkan kaedah 6 biji sehari.. hanya boleh ambil 1-3 biji sehari.. itu pun selepas trimester ke 2. 
    air minum dengan banyak ye sebab omega ni panas...
    untuk konsultansi yg lebih baik, anda kena pm saya la ye.. sebab kena tau masalah badan anda.. lain orang lain ragamnya.. yg ada di atas ni secara umum sahaja... tips diberikan oleh org yg dah berjaya menyarungkan baju tunang adik dia? erk!!! mak aih...

    BalasPadam
  2. #shakleeipoh #anaksihat #anakbijak #sayajual #shakleeeffect #omega #nakkurus #nakcantik #kulitcantik

    BalasPadam