Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Jumaat, 3 Oktober 2014

Senyum lebar nak tambah supply susu.. jom jom

 Assalamualakum... selamat pagi semua...

hari ni nak bgtau koramg yang bulan oktober 2014 ni offer ESP buy 6 free 1. dpt free satu canister.. dan.. kalau beli ni jugak... boleh dapat free membership... jadi automatik dpt harga ahli.. harga retail nya RM900 harga ahli? jeng jeng jeng kena pm kita yer..



Bagi ibu2 yang menyusukan anak... yang nak kulit cantik.. yang nak awet muda...meningkatkan kesuburan jugak tau.. fungi macam clomid.. marilah kita grab ni... nak beli satu pun boleh,, 2 pun boleh... 3 pun boleh... pm je saya K... masih sempat mengumpul order kekawan. :D

Salam Sayang,
Mama FaizFarisFarah

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*

 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan