Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Khamis, 30 Oktober 2014

my new best friend!! Nutriwhite cleanser

 alhamdulillah sampai dah nutriwhite di tangan pada hari isnin lagi... seronok rasanya... sebab dah seminggu cuci muka ngan air je.. muahahhaha bagus jugak.. relax kan muka dulu bagi neutral dari tindakan pencuci muka yang lama kan.... so semalam mula la ber nutriwhite....


 
first time cuci muka terambik banyak sikit... sudahnya bila sampai je kat muka... mak aih.. buih tak habis2... punya banyak dianya buih2 halus tu... nyesal amik banyak2... sapu seluruh tengkuk2 semua.. hehhehehhe sencond time apply dah pandai dah.. hanya sebenar kacang sahaja.... best.. tak de rasa kering lepas cuci muka... dan hari ni bangun pagi muka tak kering sgt... ada minyak skit kat muka.. kalau tak mmg akan kering...

kita ni dah 3series kalau kulit kering akan nampak sgt kedutannya... kulit kena moist gitu... baru la nampak fresh and look younger kan... hopefully boleh looks younger... kikiki. ok ni baru hari ke 3 nak pakai... karang after 1 month kita tgk ye...

ingat ye sebenar kacang je amik... tu sebab tahan sampai 10 bulan... berbaloi2 dear... kalau harga ahli tak sampai rm10 sebulan....

berminat boleh pm saya.

kalau nak beli guna kad kredit ata debit kad, klik di bawah ni... nak jd ahli boleh pm saya.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=8b7496b0d4f85eb60f8c70fc494c9983


Salam Sayang,
 Mama FaizFarisFarah

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*

 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan