Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Khamis, 21 Ogos 2014

9/10 berjaya hamil + 10/10 kurang senggugut

inilah dapatan saya sejak 2 tahun lepas. supplement yang saya akan syorkan utk kesuburan pastinya ada GLA complex.. dan juga untuk yang mengalami senggugut yang teruk juga saya cadangkan ambil GLA complex..

Rasa seronok bila dapat tahu mereka berjaya hamil, walaupun bukan smua yang consume GLA berjaya untuk hamil tapi majoritinya berjaya. ini semua rezeki Allah yg tentukan tapi kita pun harus berusaha dan berdoa kan... Syukur pada Allah kerana memakbulkan doa mereka.

GLA memang sangat bagus diamalkan untuk meningkatkan kesuburan dan juga meningkatkan peluang untuk hamil. GLA seperti yg saya selalu war-warkan ; meningkatkan cecair kesuburan pada wanita. yang mana cecair ini memberikan laluan yang lebih mudah untuk sperma sampai kepada ovum. saya sendiri telah berusaha hampir 2 tahun untuk hamil... dengan GLA yang saya ambil tak sampai pun sebulan.. Alhamdulillah saya dapat hamil.

GLA juga diakui sangat berkesan menangani masalah senggugut... saya pun ada senggugut yang agak teruk juga... cuma belum sampai tahap kena ambil mc bila period la... alhamdulillah... dengan GLA senggugut saya berkurangan.. lebih selesa semasa period.. jadi tak de mood swing ke apa ke. sebab kita tak de rasa sakit atau tak selesa...even setelah setahun saya menyusukan raudhah.. saya belum pun period. sehingga lah baru2 ini saya rasa diri ni nak demam.. teringat pesanan kak norita,.. petua utk cepat kebah dari demam.. makanlah sebiji gla sehari. ye syukur.. demam saya tiada.. tapi petang itu juga saya period.. saya pun tak perasan sebab tak diiringi dengan apa2 kesakitan pun....

GLA sangat baik utk kita normalkan kitaran haid... sebiji GLA buat saya period hari tu. walaupun sebenarnya saya memang dah berkira2 nak gi klinik amik ubat turun darah sebab dah mula rasa sakit perut dalam masa 2-3 minggu ni.. tak sangka pulak tak perlu ubat pun dah dtg period... so lepas ni tak de lah banyak sangat keraguan.. kiki

so bagi kawan2 yang ada masalah kesuburan atau ada masalah senggugut yang teruk.. try la amik GLA... berbaloi.. sebab ia bukan saja utk kesuburan malah utk kecantikan.... ramai yang puas hati dengan GLA dapat menangani masalah jeragat dan jerawat!.

#ShakleeEffectOOG
www.anakkuwiraku.com

salam sayang,
mama faizfarisfarah

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan