Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Jumaat, 4 Julai 2014

Kekalkan keremajaan mu... kekeke serious ni.

 ok... ni entry ikhlas... selalu kita terpengaruh dengan macam2 produk.. especially kat FB la kan.. dah semua dok pop up je.. sebab tu bila satu produk viral.. mmg hot la sebab semua org dok jual.. dan sememangnya asyik keluar kt newsfeed tu kan... tapi nak bgtau jugak.. kekadang banyaknya indah khabar dari rupa...

atau pun kekadang tak larat nak amal vitamin shaklee yg banyak tu... so, kalau rasa anda org yg sibuk atau pelupa banyak.. tak sempat nak dok ingat makan mcm2 vitamin.. apa kata consume VIVIX je... hehhe bukanlah vivix all in one. tapi ia sangat bagus la utk org yg tak suka telan banyak2 vitamin.. VIVIX adalah supplement terbaik shaklee.. of course harga nya juga terbaik..



saya teringin sangat nak consume collagen powder dengan vivix ni, tapi sekarang tak boleh lagi. sebab sedang menyusukan anak...

nak tau kena ia adalah yg terbaik?

Kehebatan Vivix Shaklee?

a) 
 Melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia 

~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

b) 
Mengawal genetik

~ Didalam satu penemuan utama, ramuan vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.


c) Melambatkan pembentukkan AGE 


~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Membantu meningkatkan tenaga dalam sel 


~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)



Kebaikan Vivix Shaklee?

  • Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan
  • Memelihara keseluruhan kesihatan
  • Anti oksida yang sangat baik - awet muda
  • Membantu anda merasa lebih bertenaga
  • Mengurangkan risiko kanser
  • Membantu pesakit diabetic
  • Menguatkan sistem imun
credit to: /qhesyvitaminshoppe.blogspot.com


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan