Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Selasa, 1 Julai 2014

2 botol penuh ! syukur.

alhamdulillah... seronok menjalani hari ke dua berpuasa... rasanya ini puasa pertama bersama supplement shaklee selengkapnya... dulu2 saya tak amik supplement semasa bulan puasa..tahun ni bertekad mengambil supplement sebab menyusukan anak sepenuhnya...

alhamdulillah... semalam saya pam sekali je la kat sekolah sebab sesi petang agak pendek masanya.. tapi dengan tips dari blog mana ye saya pun tak ingat.. "amalkan surah al-hujrat semasa mengepam dan berdoa semoga diberikan rezeki susu yg banyak". syukur.. tanpa sedar.. habis baca surah alhujrat sebelah pump dah penuh sebotol... ganti botol lain..

syukur sangat saya dapat amalkan set 3M ( vitalea, vita c, b complex, alfalfa, ostematrix, ESP) dan sahur dengan 3GEM..( performance, mealshake , ESP). walaupun kekadang rasa serba salah sebab time puasa ni saya makan lagi banyak dari time tak puasa... hahhaha!! biar la... asalkan raudhah dapat menyusu sepenuhnya... semoga dipermudahkan perjalananan penyusuan ini..

sangat berlainan rasanya puasa kali ni. sebab saya bertenaga dan bersemangat walaupun mengepam susu dan menyusukan raudhah.. sangat kurang rasa letih dan penat.. syukur ke hadrat Allah memberikan saya kekuatan ini... memulakan hari seawal 3 pagi dan tdur jam 11 malam.. segalanya lancar saja saya rasa.... semoga nikmat ini berterusan hendaknya..

hehe cuma semalam hari closing, saya mmg tak sempat nak on labtop pun.. sempat berclosing pagi saja dan check GE 2 kali selepas tu melalui handphone. yg lain tak sempat.. sebab selalunya hanya guna handphone utama utk update fb, check pm, balas pm, proceed order.. disebabkan handphone tersebut telah pun dihantar utk dibaiki, maka saya bersama ngan handphone kedua rasa sgt janggal.. sebab semua data tak de kat situ... huhuu saya rindukan handphone utama.. mudah2an cepat la siap dibaiki.

so kalian yg nak whatsapp saya.. buat masa sekarang boleh whatsapp pada no kedua saya: 0103247533.
no utama boleh terima sms dan call, tapi tak boleh whatsapp.

nak dptkan set 3M atau 3GEM atau kedua2nya.. sila lah pm saya ye.. atau klik icon di bawah

SET 3M
SET 3M













SET 3GEM
SET 3GEM













Salam sayang.

Mama FaizFarisFarah

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan