Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Khamis, 19 Jun 2014

wahai anak..... dah tak de selsema + kahak + mula selera makan

actually nak tdokan si kecik ni dah.. terlintas plak testimoni ni.. sgt teruja nak share.. so share dulu la..
sementara tengah tunggu generate jadual waktu nih. bila la dia nak lompat2..


" [sharing] : just nak sharing pasal mealshake... testimoni my anakanda tersyang .. :). saya try mealshake ni baru 3 minggu.. itupun disebabkan sikecik kurang selera makan.. mnyusu je banyak.. nasi tolak terus.. then, amik inisiatif nak bagi mealshake.. masa kasi tu dia berkahak dan berhingu a.k.a selsema laaa n sakit mata.. tdo malam pun ada bunyi.. kadang2 tu batuk2.. after 2 weeks try, alhamdulillah.. batuk2 pun dah hilang.. bunyi masa tido pun dah tak de.. cuma air hidung 2 masih ada.. :(
tapi at the same time, dia start da makan.. spagheti.. mee.. nasi.. menyusu pun makin kurang.. kalo belah malam, 1 botol masa nak tdo then lg 1 boto dekat subuh... :) [saya rasa dia dah kenyang kot coz da makan macam2 di siang hari. :) ]
alhamdulillah, hari ni dah genap 3 minggu, kawan ofis tegur mana peginya selesema dia.. cepat je hilang.. minggu lepas masih berhingus.. dan before badan macam kurus tapi hari ni badannya macam dah back to normal..(memang asalnya debab.. heheh cuma susut sikit masa kurang makan tu)
 

ok.. dah cukup.. nak tdokan si buah hati dulu...

nanti2 kita story mory lagi key..

salam sayang,
Mama FaizFarisFarah


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan