Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Khamis, 5 Jun 2014

Shaklee?? jenama lain pun belambak la kat farmasi.

 Dulu masa saya mula2 terjebak dengan supplement ni.. mmg dlm fikiran saya.. saya mesti beli vitamin utk sokongan kesihatan saya.. tapi masalahnya nak beli brand apa? nak beli vitamin apa? huaaaa semua tak tau.. tak tau kepentingan supplement ni utk apa.. (eh ko bukan cikgu sains ke.. ahhahha) kiki tau secara teori kelebihan setiap jenis vitamin tapi tak tau apa yg perlu saya makan.. 

kalau anda punyai masalah yang sama dengan saya, boleh la pm saya. saya ada cara utk tentukan vitamin apa yg anda perlukan.... :) ingat2 nanti nak wat satu borang online.. tp kena lebih byk masa la nak tumpukan.. then buangkan skit sikap penakut saya ni nak berjaga sorang2...


tapi bila sekali dah try shaklee terus jatuh cinta dan jana pendapatan dengan shaklee.. ops!

kalau nak harga dengan potongan sehingga 30% join la saya dengan shaklee... murah je sekali je bayar keahlian utk seumur hidup. :D

hari ni kita tgk sikit keistimewaan VITA E COMPLEX shaklee berbanding dengan jenama laian.


Keistimewaan Vitamin E  Complex Shaklee:

  • pada botolnya tertulis d-alpha tocopherol - tanda "d" bermakna ianya semulajadi, tanda "dl" adalah tanda ianya vitamin e sintetik/buatan. Kenapa perlu semulajadi? Kerana kadar penyerapannya adalah lebih baik sekurangnya 2 kali ganda berbanding vitamin E buatan. Dengan itu ianya lebih jimat dari segi kos jika kita membeli vitamin E semulajadi.
  • Vitamin E Complex mengandungi vitamin E (d-alfa tokoferol) asli dari minyak sayuran. Ia juga mengandungi selenium yang melengkapi fungsi vitamin E. 
  • Setiap kapsul gel lembut memberikan 400IU vitamin E semulajadi dan 10mcg selenium. Membantu dalam memelihara kesihatan baik.
  • Tanpa perasa, pewarna dan pemanis tiruan.
  • Sekarang vitamin E telah diperbaharui dengan tambahan GRAPE SEED EXTRACT, 20 kali lebih berkuasa dari vitamin E dan 50 kali lebih berkuasa dari vitamin C.
  ok itulah keistimewaan vitamin e shaklee... so siaran ulangan saya paparkan khasiat Vitamin E shaklee... khasiat ni utk brand shaklee dengan kandungan seperti yg dinyatakan diatas.. brand berbeza punya kesan yg berbeza.. saya suka shkalee sebab ianya vitamin organik semulajadi bukan sintetik dan ianya berkesan pada harga mampu milik.
 
Khasiat Vitamin E Complex Shaklee
  • Mencantikan kulit dan menaikkan seri wajah
  • Kulit semakin halus, gebu dan licin
  • Mengurangkan jeragat, parut & jerawat
  • Mengandungi antioksidan yang tinggi dan bertindak untuk awet muda
  • Mengekalkan kesihatan saraf dan otot
  • Meningkatkan kesuburan
  • Menyelesaikan masalah kelesuan
  • Meningkatkan keinginan seksual suami isteri (Vitamin Cinta)
  • Meningkatkan orgasma yang lebih kerap dan semangat
  • Merendahkan kadar kolesterol.
  • Membantu mencegah kanser.
  • Merendahkan risiko katarak.
  • Membantu kawasan gelap areola  itu mengecil dan warna puting menjadi cerah semula
  • Parut strecth mark menjadi semakin pudar.
Vitamin E  sesuai untuk diambil oleh lelaki, perempuan, ibu menyusu, dan ibu berpantang


 Salam sayang,
Mama FaizFarisFarah


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan