Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Isnin, 30 Jun 2014

Penyusuan : persediaan untuk berpuasa

alhamdulillah.. bertemu lagi kita ramadhan... syukur di panjangkan usia.. rasa seronok dapat berpuasa.. dengan impian dapat puasa penuh tahun ni.. :D

dengan impian itu, ini adalah pertama kali dalam hidup saya berpuasa semasa menyusukan anak sepenuhnya.. risau? mau tak risau.. tapi kita tawakal dan berdoa pada Allah moga perjalanan penyusuan anak saya kali ini dipermudahkan.. semoga Allah beri rezeki susu yang banyak untuk raudhah...

so takkan la nak mengharap, dan berdoa je kan?jadi saya letakkan usaha semoga dapat menyusukan raudhah dengan sepenuhnya... so untuk bulan puasa ni saya tak tinggalkan set penyusuan saya.. set 3M. sebab apa? sebab saya mmg ambil supplement tu untuk diri sendiri pun... dan add on untuk penyusuan.. bekalkan nutrient yang baik utk baby.

selain set 3M, saya ambil 3GEM waktu bersahur... semoga kekal aktif, bersemangat dan meriah dengan susu... alhamdulillah.. hari pertama dilalui dengan seronok dan tenang... bersemangat dan kurang penat... hari ni nak tgk hasil pam.. sebab belum pam lagi.. heheh

kita update lagi malam karang yer...

selamat menyambut ramadhan..

Mama FaizFarisFarah

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan