Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Ahad, 1 Jun 2014

OK.. kita tak tipu.. ni keterangan pengguna mealshake.

 jom kita sambung lagi kisah mealshake yang tak selamat katanya tu, dan jugak mealshake yang tak berkesan??

"salam.. nak share testimoni sendiri. 
sejak bagi anak soleh omega, chewable vita c dan mealshake...
~nampak ketara kesannye.. syukur sangat.. jarang demam, selera makan pun ok
~yang dah lama tak tengok dia... sekali jumpe pasan kulit dia nampak cerah&sihat.
Syukur sangat2..moga terus membesar dengan sihat ye anak solehku sayang"

 "Assalamualaikum kawan-kawan... hari ni saya nak share testimoni dari best friend saya yang bagi mealshake kat anaknya yang berusia 2 tahun setengah... sekarang anaknya dah ada selera makan nasi. dan suka sangat mealshake ni sebab rasanya yang lazat... :) "

"testimoni mealshakes anak sedara saya... Alhamdulillah. 2 hari consume mealshakes.. "
 
 ok... sampai sini dulu.. lain-lain kita post lain kali lagi.. hehhe seronok baca pengalaman orang ni...nakti kita citer pengalaman anak2 sendiri plak..

Salam sayang..
Mama FaizFarisFarah

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan