Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Ahad, 1 Jun 2014

Isk mealshake tak berkesan... tak caya cuba baca ni.

 Ntahlah tajuk hari ni.. dah cuba dah... tapi tak percaya ia tak de kesan sebabnya..

mealshake mmg berkesan! hehehe jom tgk testimoni orang yang dah makan.. berkesan ke tidak?

 "assalamualiakum... saya nak share pada semua testimoni anak sedara saya anis yang ambil meal shake dan omega guard. seharian di nursery menyebabkan anis mudah di jangkiti demam, selsema dan batuk.. bila dah demam mesti akan diikuti dengan selsema dan batuk yang berpanjangan kadang2 sampai seminggu.

saya sarankan mealshake dan omega guard.. alhamdulillah kesannya amat positif.. anis jarang demam dan jika demam pun lama"
 

"Nak share testimoni anak saya makan mealshake..." Baby Shaklee

"salam.. nak share sikit.. alhamdulillah dengan makan mealshake anak saya berselera makan. di sekolah cikgu seronok tengok anak saya makan. cikgu siap cakap lagi seronok saya tengok dia makan. habis makan.. berselera.. kat rumah pulak 1 hari tak dapat makan nasi tak boleh.. anak akan bersuara nak nasi.... :) "
ok.. cukup 3 dulu.. ada banyak lagi ni. saya update lgi nanti k!

salam sayang..
Mama faizfarisfarah


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan