Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Rabu, 18 Jun 2014

Gebus mulus.. rugi tak cuba.

 jeng jeng jeng... teruja nak amalkan Vita E shaklee ni. ye la sebab bru je amalkan makan.. lom kesemptan lagi nak tempek2 kat muka. selalu tertidur awal bila tdokan si raudhah....

jom kta tgk testimoni orang2 yang dah berjaya.
"sebelum kitdur kite makan vitamin e shaklee.. kalau ada parut jerawat tu cepat je hilang parutnya "

"baru start makan seminggu dan 2 kali buat masker... tak payah 360 pun kulit i gebu.. haha memang terbaikla... dah lama cari solution untuk kulit I tu. alhamdulillah akhirnya dah jumpa "

" baru consume 2 minggu dah nampak kesannya. konsisten vit c & vit e sahaja. Wajah semakin cerah, garis2 halus semakin kurang, kesan jeragat pun makin pudar."


ok nanti kita share lagi ye.

salam sayang,

Mama FaizFarisFarah

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan