Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Khamis, 26 Jun 2014

BERDIET DGN CINCH SHAKE

Hari ni sedang menunggu cik aSc saya melompat2(harapnya la)... saya nak update pasal berdiet dengan cinch shake..

saya nak share kan contoh
JADUAL PEMAKANAN HARIAN dgn cinch shake.
So ini ialah jadual pengambilan yang saya amalkan. Tapi bulan puasa ni saya stop sebab menyusu badan. Lepas ramadhan boleh start balik.
Breakfast : Sebiji pisang (bagus sebab nutritious dan ada enzim percernaan, boleh boost weight loss), cinch shake (kalau boleh minum kosong je, atau tambah ESP/susu low fat). B- Complex, Vita-C, Alfalfa (milk booster)
Snek pagi : Buah / Biskut / ESP dan Vitalea (tak boleh ambil bersama susu)
Tengahari : Cinch Shake. Untuk yang menyusu badan boleh la ambil light lunch. Kalau tak, minum cinch shake sahaja.
Snek petang : Sama macam snek pagi. Kalau lapar sangat campur Oat dalam ESP.
Malam : Makan seperti biasa tapi sebelum 8pm. Omega Guard
Sebelum tidur : Alfalfa 5 biji (dos yang sesuai dgn saya untuk maintain susu dan cuci perut)
Kurangkan makanan berminyak, manis dan masin. Minum air banyak, nanti susu kurang.
Exercise 2 kali seminggu (paling kurang)
Ini ialah apa yang saya amalkan. Boleh ubah kalau dah jemu dengan jadual. Basically sehari ambil 2 kali cinch shake sebagai meal replacement. Yang penting, eksperimen sendiri, cara mana yang terbaik untuk badan kita. You know your body best!

Cinch Shake Mix
765gram


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan