Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Isnin, 19 Mei 2014

Mengantuk tak ingat punya!! letih ke apa?

 Assalamualaikum... ini kisah mengantuk...hehehe

saya sebenarnya diserang penyakit mengantuk yg saya pun tak tau la apa hujung pangkalnya... puas memikirkan apa la yg buat saya mengantuk... ok saya cuma boleh bgn pagi jam 5.30 ke atas. frust la sebab tak leh nak buat kerja2 online biz saya... lg frust bila tidur jam 10.30 mlm tak leh bangkit dah.. tak leh nak bgn tgh malam atau subuh sepi'i...  7 jam tdur. selang seli bgn utk menyusukan la... raudhah bukan jenis baby yg tidur nyenyak sepanjang malam.. dia akan bangun 3-4 kali utk menyusu atau soothing je.

jadi saya pun bila masa nak buat kerja2 sekolah dan biz yg banyak ni... bgn pagi je frust.. tapi kisah mengantuk saya ni tak berakhir kat sini je.. bila kat sekolah saya juga diserang kemengantukan terlampau... mmg nak tertidur je la kalau menanda buku student.. keliru saya dibuatnya. mula la mintak kat hubby tolong carikan buah kelapa sbb saya fikir mungkin saya mkn byk supplement tapi kurang minum air... tak flush plak ngan air kelapa.. dah dekat 3-4 bulan la tak minum air kelapa..

nak ke boleh dpt air kelapa tu pun jenuh minta tolong belikan.. tak jugak beli... akhirnya saya ambik keputusan amik PERFORMANCE. wah!! sgt memberangsangkan... saya dah kurang mengantuk kat sekolah dan boleh stay up.. dan kini dah boleh bgn awal!!! ye haaa... seronok alhamdulillah syukur sangat. silap saya la sebab tak amik Performance.
ini la dia... sebenarnya bukan org yg bersukan je kena amik PD ni. PD a.k.a Performance drink adalah minuman utk elakkan kita mengalami kekurangan air dlm badan. dengan cuaca yg tak menentu, kita makan byk supplement, kita kurang air memang sangat memerlukan PD. Husband pun amik gak PD. sbb dia dah mula cramp kaki lepas berkayuh..... tu la culas lagi..

pas ni saya akan pastikan saya mulakan hari saya dengan 3GEM shake.!
sangat2 la membantu bagi yg nak puasa. confirm wajib amik sebab saya ibu menyusukan anak dan saya nak puasa penuh tahun ni... doakan saya ye.

Jangan segan2 text saya utk dptkan PD atau Mealshake atau ESP atau set 3GEM. konsultansi percuma dan jemputan keahlian. PM utk maklumat lanjut.



* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan