Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Isnin, 12 Mei 2014

Ada tak baju saiz XXS? huhu terlebih kurus ni!!

Assalamualaikum.. lama tak update blog.. lately ni banyak mende nak kena settle.. jd hilang fokus jap. So sekarang kita masuk gear balik la... bersungguh2 nak bershaklee ni. tgh2 nak wat soalan peperiksaan ni, mata layu sangat.. so kita pegi wat mende lain yg membugarkan mata sat naa...

nak story mory pasal gain weight.. atau pun naikkan berat badan.. saya bukan pelik sangat hal ni. memang la selalu citer nak turunkan berat je kan.. terlebih gemuk cam saya... tapi sejak saya study lagi memang ramai je kekawan dan kenalan yang mempunyai masalah kurang berat badan dan nak naikkan berat badan.

so hari ni kita sembang skit pasal set tambah berat badan... tak nak la tulis set gemuk, sebab bukan kita nak gemuk.. kita nak berat ideal, tak nak la org kata kena tiup angin pun melayang kan...

secara asasnya.. produk yg bagus nak naikkan berat badan ni adalah mealshake... anak2 pun amik mealshake juga yg picky eater tu... so dewasa pun mealshake juga la...

sebaiknya amik full set gain weight ni.. iaitu mealshake + vita lea + b complex
  • mealshake sumber protein utk meningkatkan berat badan.
  • vita lea menyumbangkan semua nutrient penting supaya badan kita dapat bekerja dengan baik.. lg pun top up mineral dan vitamin yang dah lama tak cukup dalam badan tu.
  • B complex pula akan menerbitkan rasa lapar bila kita tak cukup gula dalam badan... so ini dpt mencukupkan gula yang sepatutnya...

✿ MEAL SHAKE✿
Mengandungi 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. sumber yang kaya dengan kalsium, fiber dan protein. mealshake ini berperisa vanila dan sedap jika diminum begitu sahaja bersama air kosong/susu.


✿VITALEA✿
Mempunyai 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembetukan sel darah merah. Khasiat lainnya, membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid/beguk, memberi badan rasa bertenga dan tidak mudah lesu, menjadikan kulit sentiasa tegang, menelak pitam dan pening.


✿Vita B Complex✿
Mempunyai 8 jenis vitamin B yang oenting untuk badan. mengawal kadar metabolisme dalam badan, mengekalkan kesihatan kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan, memberi mood happy dan meningkatkan sistem pertahanan badan.

Tambahan info: pengambilan zinc juga sebenarnya boleh menaikan nafsu makan


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan