Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Rabu, 9 April 2014

Testimoni rakan2 yg mengamalkan OSTEMATRIX


 testimoni 1:

" Alhamdulillah, setelah seminggu lebih amalkan produk shaklee, xsangka tiap2 ari buang, sedangkan dulu 3-4 hari bru buang.." Customer yang hadapi masalah sembelit ketika hamil dan kini mengamalkan set kehamilan+ostematrix.
TQ Shaklee Ramai da jatuh cinta ngn Shaklee

 testimoni 2:
Salam nk share story drp ibu mertuaku stlh mkn Ostematrix.-Perbualan smlm dlm kete otw dr Kelantan ke Rumahku
"Mummy,cmna dh try ke vitamin yg sy bg tempoh hari?
Dah..kaki xsakit lg berjln ke surau. (jwbnya smbil mkn Nangka Madu-kalu dulu xnk mkn katanya sakit gigi...wah!! skrg 2-3 ulas pn boleh) penangan ostematrix jugalah nie,mummy oh mummy

testimoni 3:
Assalamualaikum...kalau sebelum nie asyik baca testimoni dari orang lain,so...malam nie tergerak hati nak bagi testimoni diri sendiri setelah mengamalkan supplement shaklee secara konsisten.Saya mula diperkenalkan dengn esp dan ostematrix sewaktu dalam pantang.Agak merunsingkan bila susu badan kurang.tapi....dengan Izin Allah,sejak minum esp dan makan ostematrix,susu badan mula memberi hasil.yang best nya...bila baby hisap nenen sebelah kanan,nenen sebelah kiri memancut keluar susu.Hanya Allah sahaja yang tahu,syukur sangat.Sembelit pown hilang dengan makan ostematrix.Saya continue dengan mengambil alfalfa dan lecithin untuk kuruskan badan.Alhamdulillah,dari 74 kg skrg dah 60 kg,dalam masa 3 bulan.kira ok la...dapat pakai balik baju2 zaman anak dara dulu.hehehe....Seterusnya,saya makan vitamin E dan vitamin B..jangan terkejut,sampai ada yg cemburu....cakap saya persis anak dara.padahal dah ada anak.Alhamdulillah....suami makin sayang,dan semakin bersemangat untuk teruskan makan suppliment shaklee.Jom kekal sihat,cergas dan berseri-seri dengan shaklee!!!!sekian...

testimoni 4:
assalammualaikum.....salam ramadhan
im back with testimoni sendiri hihi...
sy jenis xtahan pada aircon.... klu tido pakai aircon...
esk mesti sakit lutut seharian...serius xtahan... sbb da takut... sy start amik JOINT HEALTH N OSTEMATRIX..... joint health xhabis lg sebotol, osteamtrix mmg sy amalkn... seriusly...sakit lutut xde da....leganye hati da hilang... lutut nk pakai lame nie hihihi...best bkesan, xde mslh lg nk tido dlm aircon hihi

testimoni 5:
Salam Syawal warga GBS. Nak Share sikit dengan semua.Alhamdullilah syukur pada Allah. 8/8/13 genap usia kandungan sy 5 bulan. Masih berbaki 4 bulan sebelum si precious ni kuar. Terima kasih Allah sebab ditemukan dengan Shaklee dan diberi rezeki setelah 2 tahun tunggu. Awal bulan 2 2013 sy dan suami start makan SET KESUBURAN + ESP , lepas disahkan hamil bulan 3 2013, sy sambung dengan pengambilan SET HAMIL TRIMESTER 1 (VITALEA,BCOMPLEX,VITA C,OSTEMATRIX + ESP) dan sy sambung dengan SET HAMIL TRIMESTER 2/3 dengan hanya tambah OMEGA GUARD. sy langsung tak ambil ubat dari doctor. 100% SHAKLEE.
Bulan 12 ni Inshaallah sy bersalin. boleh la ambil Set Pantang Shaklee pulak Shaklee mmg terbaik!

testimoni 6:
Assalam..nk share jugakla pengalaman bercinta dgn Shaklee ni...ESP, b comp, alfafa, omega, vita E dan ostematrix..wah bnykkn..semua ni maya ambil..Utk slim, untuk penyusuan dan yang pasti untk kecantikan luar dan dalam.kesannye alhamdulillah superb n serasi.
Bdn jd ringan, sihat, bertenaga, kulit jd cntik dan lembut sehalus kulit bayi..he.susu bdn pn jd bnyk baby Qaseh alhamdulillah semakin hari semakin tembam n aktif... yang plg best dan ditggu tggu semua kaum hawa especially me bila bdn dah jd slim.dulu slps bersalin 58kg skrg tggl 50kg.bestkn.he.

testimoni 7:
hari ni ada latihan sukan kat sekolah...so kenalah menuruni 25 anak tangga untuk ke padang. Turun tu mmg x de masalah tapi nak naik tangga tu masalahnya. Selalunya naik tangga mesti berhenti separuh jalan utk ambil nafas yang mencungap. Masalah ni memang dah lama saya alami sejak dari zaman bujang. Tapi yang ajaibnya hari ni turun naik 50 anak tangga tiga-empat kali mcm x rasa apa2...Alhamdulillah syukur sangat2...bila saya imbas balik baru perasan saya dah ambil omega dan ostematrix selama sebulan...x pernah rasa sehebat ini...tq shaklee 

testimoni 8:
Assalam. .saya nak share sedikit pnglaman sy ambil set untuk sembelit dan buasir iaitu omegaguard, ostematrix dan zink.
Sejak kecil saya mengalami sembelit dan mjdi buasir tahun lepas..walaupon saya minum air sebyk 2L n lebih sehari, masih mgalami masalah tsebut. Saya suka mkn tpi mase nk buang air besar sy akn bdebar2 dan takut untk ke tndas..sebb sgt sakit smpi xboleh duduk..; (... Saya mula ambil set diatas pda sept 2013 dan dlm masa 3 hari msalh sembelit sy tiada n paling sy tkejut bile buasir saya dah xada (lebihan daging d d***r hilang)..saya sgt gembira dan bersyukur kpd Allah kerana produk ini sgt mbntu saya..

testimoni 9:
Alhamdulillah. Mak bg respon positif lepas consume Omega Guard dan Ostematrix. Badan dan xsakit2, lenguh dah hilang, badan segar selalu, jarang pening kepala. Senang hati dengar. Skrg ni hadiahkan AJHT pulak. Nk bgi org tua sihat kn. Camni la cara nk balas jasa mereka.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan