Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Khamis, 10 April 2014

Mahal?? Jom la jadi ahli.

 Apa yang mahal? huhuhu mmg ada yg complain..
" kak, saya beli vivix dgn harga RM475.. ruginyer tak jadi ahli... leh dpt murah skit kan kak?"
of course la sayang... harga ahli baru RM3** je...
"saya nak jadi ahli la kak... sebab vivix mmg serasi ngan saya"

ini keluhan bukan sorang... tapi ramai. keluhan yang best!!.. hehehe pengguna shaklee biasanya puas hati ngan produk dan akan amalkan secara berterusan.. jadi, rugi la kalau tak jadi ahli... mungkin sekarang kita kata " ala tak pandai la nak biz, nak suruh2 orang beli, nak suruh2 orang join ahli"

eh eh eh... perbualan kat atas tu adakah saya suruh adik manis tu beli? adakah saya suruh2 adik manis tu masuk ahli? dia yg nak beli kan? dia yang nak jadi ahli kan?? hehehe inilah yg dikatakan berniaga tanpa kejar pelanggan... nanti dah lama2 jadi ahli shaklee.. org dok tgk kita heret botol vitamin shaklee ada la yg tanya.. " ko ahli shaklee ye?" " eh aku nak order set kecantikan.. berapa? bila leh dpt? ko orderkan utk aku ye!"

nak tau cam mana cara? meh private text ngan saya. kita sembang panjang2. RUGI? SAPA YG RUGI SEKARANG?

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan