Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Selasa, 1 April 2014

BEST OFFER! Beli 6 dapat 7 botol OSTEMATRIX. Nak dpt harga ahli.. meh baca

Pagi2 lagi hari ni dah dpt sms dari shaklee bg tau offer utk april 2014 adalah buy 6 free 1 OSTEMATRIX. 

Wah mmg menarik.. mesti ramai yg tepuk tangan dpt offer ni. OsteMatrix ni sebotol tu tahan sebulan je.. so kalau beli offer ni untung la sebulan punya supply OSTEMATRIX.  tak de takut tarikh luput ke apa ke kan.

OsteMatrix ni sangat best utk
♡elakkan masalah sembelit,
♡utk muscle cramp,
♡sakit kakit,
♡sakit2 badan,
♡period pain,
♡sumber kalsium utk ibu menyusu dan mengandung. .
♡Yg tak suka minum susu mesti lega boleh telan je kalsium. ..
♡yg selalu flat bila balik keje.. try la ambil ostematrix bersama vita lea mmg terasa sgt kelainan badan kita.

sangat2 best ostematrix ni... jom cuba...

nak dpt harga ahli? Jom la jadi ahli.

Shaklee dah bg warning keras utk terminate distributer jual harga ahli, tak kira pangkat. Jadi.. suatu kelegaan besar sebenarnya. . Harga runcit mengandungi lebih kurang 15% keuntungan dalam tu.. kalau jadi ahli anda berpeluang menikmati bonus tambahan sehingga 21% lagi. Untung runcit dapat, bonus pun dpt (terma&syarat dipatuhi)

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan