Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Selasa, 8 April 2014

7 botol OSTEMATRIX? nak buat apa banyak2? rugi ke untung

Assalamualaikum...
Maaf la on off saya update blog.. time cecuti mmg syok leh update selalu, time keje mmg jenuh nak menjegil mata.. TAPI hehehe malam ni dapat jegil mata.. tegah bertekad ni nak menjegil mata setiap malam atau sekurang2nya 3-4 malam seminggu..

Alhamdulillah ada OSTEMATRIX.. actually saya suka  OSTEMATRIX ni sebab ia buat saya lebih bertenaga dan tak terlepek je lepas habis keje sampai rumah dalam kul 9 -10 mlm cam tu.. lagi satu yg best, pembuangan lancar jer.. maklumla sebelum ni mmg ada masalah sembelit. dengan OSTEMATRIX dan ESP mmg best.. lancar sungguh.

OSTEMATRIX ni ada offer bulan ni. beli 6 botol free 1 botol. harga runcitnya adalah RM366. Apa yang anda akan dapat dengan RM366 ni? disebalik tabir..
# dapat 6 botol OSTEMATRIX
# free 1 botol OSTEMATRIX
# free keahlian shaklee seumur hidup
# postage cuma kena tambah lagi RM3 je.


dah jadi ahli apa yg bestnya?
$$ beli barang shaklee boleh dapat diskaun segera lebih kurang 15%- 20%  (untung kalau jual)
$$ berpeluang dapat bonus tengah bulan sehingga 21% dari nilai jualan (syarat2 dipenuhi)
$$ berpeluang jana pendapatan sampingan dalam masa keadaan ekonomi sekarang ni
$$ berpeluang dapat bonus elaun kereta
$$ berpeluang dapat pegi umrah/melancong percuma
$$ berpeluang membantu kawan2 lain yang ingin mencari sumber pendapatan kedua

nanti saya upload testimoni2 menarik OSTEMATRIX dari pengguna shaklee..

saya suka shaklee sebab ia selalu berkesan, dan ia dipercayai.. bukan produk tsunami FB yg tenggelam timbul.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan