Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Khamis, 27 Mac 2014

Yg tak nak cantik, tak yah baca entry ni. huhuhu

 Vita E adalah antara vitamin kecantikan yang sangat mujarab utk menghilangkan parut dan bekas jerawat... vita E sangat berbaloi dimiliki.. saya muka makan dan jadikan masker... best cepat berkesan. ;D. kita baca testimoni selepas amalkan vita E selama 2 minggu ini.

Assalam semua.nak share testimoni customer saya ambil set femini budget je,baru je cosume 2minggu.
Adik ni memang ada masalah jerawat batu dan bekas jerawat.So try set feminin je dulu.Alhamdulillah feedback yang positif.

" as salam... akak "
" muka dah jd lembut...liang roma kat muka dah kecik"
"hehe bagus la... vit e memang bagus la tie"

 PM saya utk grab vitamin2 shaklee!

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan