Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Rabu, 26 Mac 2014

Set Mighty 3 Gem. Kekal cergas bertenaga sepanjang hari.

Ntah la lately nih... sibuk hubby, anak2, mak2 semua makan vitamin. tp mama nampaknya agak culas ... ADOYAIIII tolong lah... kesannya mama semakin penat. culas bukan sebab apa, tak sempat nak nak monitor diri sendiri.. tgk2 jam dah lepas time patut makan vitamin... yg sempat sekarang shake ESP je.. at least once a day. Tu lah nak wat cam mana kita ibu dan isteri bekerja... ni pun tgh pening tak tau kenapa... So that tetiba teringat tentang Mighty 3GEM. saya tau dah lama dah... cuma tak mendetail jer.. meh saya share tentang Mighty 3 GEM ni.

Selalu org promote set ni bila dekat2 bulan puasa utk persediaan bulan puasa yg lebih cergas.. tapi hakikatnya mighty 3 GEM sangat bagus diamalkan setiap hari sebagai sarapan yang sihat. boleh kurangkan berat badan jugak sebab kita tak amik sarapan nasi lemak, mi goreng, dan roti canai. tapi pastinya bukan sayalah tu... saya sgt kuat makan sekarang.. thanx god berat saya tak naik lebih gemuk jer.. turun? owh tak mungkin turun kalau kuat melantak.. huhuhuhu

Mighty 3 GEM ni adalah campuran ESP + MEALSHAKE + PERFORMANCE. shake kesemuanya dan nikmatinya sebagai sarapan pagi. Ok. Mulai esok saya akan mula consume 3GEM ni. selain makan vitamin basic.. so kalau saya culas telan vitamin pun at least badan saya dah ada dah 3GEM yg sgt best yg membekalkan khasiat penting utk hari saya. ( erk hari ni dah tak sempat sebab dah shake ESP milo td ekekke )


Ramai tidak sedar yang sarapan merupakan rahsia untuk anda kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari. Dengan tidak bersarapan, anda mungkin:
  • Tidak dapat memberi tumpuan untuk masa yang panjang
  • Kurang peka
  • Mengambil masa yang lama untuk bertindak balas
  • Kandungan gula dalam darah yang rendah
  • Produktiviti kerja menurun
Shaklee menawarkan Program Mighty 3 Gem untuk memulakan hari anda dengan sarapan yang lazat dan berkhasiat.
Kebaikan:
  • Bertenaga sepanjang hari
  • Membantu dalam meningkatkan tahap kepekaan dan penumpuan
  • Memelihara kesihatan secara menyeluruh
credit to almari vitamin

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.* 
Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan