Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Selasa, 18 Mac 2014

Pil sakit lutut?? hehe supplement utk sendi dan lutut.

ops.. tadi baru je COD advance joint health tablet... tetiba nak tgk blog berapa banyak cerita pasal AJHT ada dlm blog.. ops ada 1 JER?????? eh tak boleh jadi ni kena tambah banyak2..

actually AJHT mmg saya simpan stok sama banyak ngan stok lain.. sebabnya lebih kepada kegunaan family.. mak, mak mertua, suami semua dok makan AJHT ni. haha sakit lutut, sakit sendi. saya sebenarnya lagi teruk sakit lutut sebab dulu ada ligamen lutut yg koyak but still ok just longgar dan tak leh bersukan je la... huhu tak leh makan AJHT sebab menyusukan anak...

actually set kesihatan sendi ni bukan lah semata2 AJHT. Biasanya saya akan syorkan ambil bersama Omega Guard dan Ostematrix.. tp ramai yg nk try AJHT je sebab senang sejenis je nak telan dan lebih jimat la pastinya ;). Tp pengalaman mak mertua dan suami saya, alhamdulillah sakit lutut tu hilang hanya dengan makan AJHT je. lain plak kisah mak saya, AJHT saja tak dpt menghilangkan sakit lututnya tapi dapat rasa lutu lebih selesa.. jadi saya bekalkan mak dengan omega dan ostemarix. Alhamdulillah nampak semakin baik...



Bagaimana ia menyelesaikan masalah sendi?

 1 : Mengekalkan tulang rawan yang sihat

Advanced Joint Health Tablet memberikan manfaat kepad sendi dalam tiga(3) cara :
(i) menyokong keselesaan sendi
(ii) memelihara tisu penyambung yang sihat
(iii) meningkatkan kesan kusyen




2 : Mengurangkan inflamasi

Omega Guard Shaklee adalah omega3 yang  melambatkan degradasi tulang rawan. ia boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi..jadi ia boleh membantu mengurangkan gejala-gejala dalam penyakit sendi. omeg- juga bertindak sebagai pelincir. ia membantu kita untuk bergerak dengan lebih bebas.Kajian terkini menunjukkan pengambilan asid lemak omega 3 bersama glukosamina dapat meningkatkankesihatan sendi daripada mengambil glukosamina sah


3 : Mengekalkan sel tulang yang sihat

Ostematrix Kalsium penting untuk kesihatan tulang, otot dan ligamen. Magnesium pula diperlukan untuk mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dengan mencegah pembentukan kalsium dalam tisu-tisu lembut dan sendi-sendi. Ramai orang mengambil terlalu banyak kalsium tetapi tidak cukup magnesium. Kajian menunjukkan pengambilan kalsium berlebihan bukan sahaja membantu menguatkan tulang temulang tatapi juga membantu mengurangkan gejala osteoarthritis.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan