Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Jumaat, 21 Mac 2014

Mealshake dan Tambah berat badan..

 Alhamdulillah saya mmg over weight.. belum berhasrat utk get involve dgn program pengurangan berat badan lagi sebab belum puas nak serve raudhah dengan susu badan... saya cuma taakut susu badan drop bila ikuti program pelangsingan badan.. so wat masa sekarang pedulikan je apa org nak cakap.. pedulikan je rasa diri gemok kedempol.. pedulikan semua. yg penting baby menyusu.. :D dan tak jelouse pun ngan org yg menyusukan badan dan dapat body figure yg cantik.. sebab org tu bukan saya. saya mmg sejak azali gemuk dan bukan golongan yg sangat mudah nak kurus..huhuhu

hari ni nak sembang cerita yg lain.. cerita macam mana nak tambah berat badan!!! jgn tanya saya cam mana saya boleh gemuk, sebab saya tak perlu buat apa2 pun saya dengan mudahnya jd gemuk.

ye tak saya sangkal.. selalu juga kita tgk org yg kurus... terdetik kt hati "alahai kesiannya kurus sangat.. ditiub angin pun cam melayang.." ok saya ada ramai kawan cam ni.. saya je gemuk.

dan kekawan ini mestila nak figure yg cantik cam org lain... nak ada tu, nak ada ni, nak nampak pakai baju tu cantik.. nak seksi depan husband.. tak nak ke? tak nak ke? yg gemuk pun nak.. perasaan org yg gemuk dan terlalu kurus ni sama je sebenarnya... cuma yg gemuk budget lebih skit, yg kurus budget sikit heheh.

alkisahnya.. saya dpt testimoni menarik ni.


kalau org mcm saya naik 2.5 kilo celah gigi je... hahha tapi utk org yg susah nak naik berat, 1 kg pun sgt excited.. actually tuan badan ni mmg dah lama dah nak tambah berat badan, tapi tak mau naik2 jugak.. mcm2 dah makan, makan pun dah banyak katanya tapi tak naik... beli produk harga setengah ribu pun ada.. tapi ngan mealshake yg tak sampai RM100 ni wah naik 2.5kg.. teruja wei. pas ni leh pakai baju kebaya nampak cantik.. (choi.. ni la masalahnya bila dah cantik.. ok itu saya bukan tuan badan )

ni la MEALSHAKE.. sedap.. anak2 saya suka.



* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan