Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Sabtu, 1 Mac 2014

gedix shaker shaklee :D

hahhaha saja gedix nak tunjuk shaker shaklee... berjaya gak la grab beberapa biji... antaranya dlm gambar ni lah...


hahahha saja nak grab... dah rasmikan pun sebiji.. sronok sebab ada spring dlm dia.. senang nak shake ESP, Mealshake dan CINch.. ( ESP dan mealshake mmg sedia senang larut :) )

tu sebab la kawan dlm gambar ni lecithin... hahha shaker biasanya guna utk org yg sedang diet.. amik cinch shake, lecithin, omega, herb lax...

nak harga runtuh meh pm saya... nak byr guna kad kredit pun boleh... log in guna id saya.. atau beli kt branch guna id saya juga pun boleh...

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan