Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Isnin, 17 Februari 2014

SUSU dah kurang?? jom kita wat power pumping!

Heheeh actually nak g amik anak kt sek agama ni... tp tetiba dtg idea.. yg sebenarnya dah lama nak upkan entry ni tapi asyik lupa je.. even td dok tekan new post lupa apa nak tulis... terus tulis testimoni ESP je...

ok saya nak share cara ikhtiar utk tingkatkan demand supaya supply bertambah.. susu ibu oh...

cara guna double pumping..

10 minit pump
10 minit rehat
10 minit pump
10 minit rehat
10 minit pump
10 minit rehat
10 minit pump

atau

20 minit pump
10 minit rehat
10 minit pump
10 minit rehat
10 minit pump


cara kaedah single pumping

10 minit kanan
10 minit kiri
10 minit kanan
10minit kiri
10minit kanan
10 minit kiri

seelokknya2 dilakukan antara jam 12 - 5 pg.. tp kalau tak sempat bila2 pun ok.. total 1-2 jam. buat 7 hari berturut2... kemudian boleh la kurangkan kepada seminggu sekali...

muah muah muah,... bye anak dok main buaian la tu...


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan