Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Rabu, 12 Februari 2014

Review upgrade Medela Swing kepada Double Pump

Saya dah bg tau dalam entry saya belum ni yg cerita bagaimana kami cuba upgrade kawan saya punya medela swing utk jd double pump. (klik utk lihat )

so hari ni nak  cerita pengalaman menggunakan medela swing yg dah diupgrade.

1) once dah upgrade kita perlu guna kuasa sedutan yang lebih tinggi yg hampir maximum.
2) suction mmg tak berapa kuat tapi still saya dpt pump dengan jumlah yg saya biasa pam guna medela fs
3) lebih baik gunakan Y connector daripada guna T connector.
4) saya gembira dengan hasilnya yang dpt mengurangkan masa utk mengepam terutama waktu kerja.
5) tak sesuai utk heavy duty

Tapi jika anda rasa tak puas dengan suction yg kurang.. sebab ada org suka dan puas bila dpt rasa cik B dipump dgn kuat dan mahukan pump yg heavy duty dengan harga yg lebih murah dari medela swing.. boleh la beli je satu pump buatan Malaysia yg founder nya pun seorang doktor bahagian penyusuan ni. Flexi Breastpump dari Eve Love.


dengan harga RM599 anda dpt full set yg lengkap utk double free style breastpump... sebab dalam set ni anda akan dapat..

  • 2 pads for breastshield
  • 2 breast shields
  • 2 body connectors
  • 2 Eve Love Storage Bottles
  • 2 tubes
  • 4 tube connectors
  • 1 connector for double use
  • 2 silica valves
  • 1 motor body
  • 1 adaptor
  • 1 Instruction manual
  • 1 Warranty Card
  •  
     FREE GIFT:
  • 1 PUMPING BUSTIER (standard size)
  • 1 POWERBANK (with 1 powerbank adaptor & 1 powerbank connector line & 1 connector from powerbank to breastpump motor) 
 SEKARANG KITA TGH OFFER HARGA SUPER MURAH!!! DENGAN HARGA TERTERA BOLEH DPT EXTRA GIFT SEPERTI DLM GAMBAR.


Dan jangan lupa untuk membekalkan susu yg penuh nutrient kita kena la makan makanan yg berkhasiat.. kalau rasa tak berapa nak boleh jaga pemakanan (a.k.a wanita skrg agak sibuk.. tak sempat nak tgk pemakanan sendiri..) so boleh la ambil supplement shaklee yg sesuai.. pm saya utk konsultasi ye...

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.* Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan