Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Khamis, 30 Januari 2014

pilihan mendouble pump kan medela swing... :D

sambungan dari part 1 yg cerita kesilapan masa mendouble pump kan medela swing my best friend. so ini dapatan dari apa yg telah saya belajar.

ada beberapa kaedah utk upgrade medela swing jd double pump.



  1.  tukar jd macam medela swing maxi! bahan- bahan yang diperlukan ialah:-
    •  
    • motor medela swing 1pc 
    • medela swing maxi tubing 1 pc- jgn tersalah beli yg medela FS tubing tau. tgk tube yg saya bulatkan tu. RM65 - RM100
    • connector medela fs/swing maxi 1 pair - RM93 - RM300
    • extra breastshield 1pc RM25
    • TOTAL : MIN RM 195
      • tak payah buat2 apa2 kerja kreatif just pasang je dan jadilah double pump 
TA DA!!!! dah siap

2.   tambah connector asal medela swing.bahan-bahannya ialah
    • medela swing yg asal 1 set  
    • extra medela swing tubing 1 pc. RM20
    • extra breastshield 1pc. RM25
    • extra connector medela swing  1 pc. RM40
    • extra valve and membrane 1 set. RM 22
    • T tube connector. RM1
    • TOTAL : RM108
    •  
      • perlu buat pengubah suaian pada tubing. 
      • extra medela swing tubing perlu di potong 2 bahagian dan sambungkan pada penyambung T pada kedua2 bahagian yg bertentangan.
      • tubing asal medela swing perlu di buang 1 hujung dan sambungkan tube pada penyambung T yang tinggal.
      • dah siap, boleh la sambung mcm biasa dan mulakan pump!!
boleh dapat 2 set tube cam kt atas.
ini la hasil yg dah siap.. bukan saya punya, tapi dari blog yg terrtera tu la...
 So buat lah pilihan bijak... kalau malas nak fikir2 boleh la beli medela Swing Maxi yg dia siap upgrade....

pas ni nak citer macam mana nak bg pumping session jd freestyle!!! 

kalau susah2 beli je la EVElove flexi double pump yg ada baaaanyakkk review positif dari bekas pengguna medela swing dan medela FS yg sgt puas hati dgn pump tu.. sbb tu saya pun jd ajen jualan dia.. limited time offer!!




* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.* Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

1 ulasan:

  1. nak dapatkan sparepart ni may be boleh try jenguk kedai fb : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.214418148725735.1073741830.157878611046356&type=3

    atau
    http://susuibu2u.blogspot.com

    BalasPadam