Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Selasa, 28 Januari 2014

Dapatkan Produk Shaklee dari Pengedar kawasan Anda!!

Assalamualaikum.. lama tak update blog.. alasan tak sempat tu mcm tak praktikal je utk utk biz part time cam ni.. huhuhu suppose kena work smart.. actually lately ni cikgu sorg ni gagal mengurus masa. ekekeke masih dalam fasa penyesuaian dengan keadaan yg baru.. macam2 jadi.. halangan dan cabaran kita hadapi utk jadi lebih baik kan...

so hari ni nak publish nama pengedar shaklee yang boleh anda hubungi selain saya. sebab ramai yang suka contact org dekat2... hehehe so saya update kawasan, nama dan no tel utk menghubungi pengedar shaklee anda. disertakan no ID jika berminat nak beli sendiri kat branch, boleh la guna mana2 ID yg berkenaan. boleh dapat harga ahli! wink wink wink. Sekarang ni shaklee dah strict... kat branch pun dah buat distributer verification. so ahli je boleh beli kat sana. warning pun dah dpt! jadi jom lah jadi ahli shaklee

1. Pengedar shaklee Ulu Kinta - tanjung rambutan : Jannah : 0195701403 : ID 877171

2. Pengedar shaklee  Jitra : Faizah : 0173734026 : ID 909021

3. Pengedar shaklee Ipoh : MARYANA : 0185799974 : ID 920851

4. Pengedar shaklee Shah Alam : Zuraidah : 0193690716 : ID 909022

5.Pengedar shaklee Ipoh : Musliza : 0125658094 : ID 909023

6. Pengedar shaklee Ipoh : Wani : 0193995157 : ID 909025

7.Pengedar shaklee Kepala Batas : Aziyanti : 0174141842 : ID 909024

8.Pengedar shaklee Gelugor : Meriam : 0134339296 : ID 909027

9. Pengedar shaklee Kuching : Khadijah : 0148822628 : ID 909026

10. Pengedar shaklee Batu Pahat : Khatijah : 0195422397 : ID 1069830

11. Pengedar shaklee Kuala Terengganu : Syikin : 0135122705 : ID 1069943

12. Pengedar shaklee Skudai : Jihan : 0197720740 : ID 1071420

13. Pengedar shaklee Chemor : Zuria : 0122877965 : ID 1075971

14. Pengedar shaklee PGA, Ulu Kinta : Makcik Yam :  0184675127 : ID 1073947

15. Pengedar shaklee Kuantan : Hadiah : 0139260111 : ID 1084992

boleh hubungi kami utk pembelian produk atau nak menyertai kumpulan kami. ada support team, dan selebihnya usaha anda sendiri. love shaklee... jenama yang dipercayai.. kalau tak ia takkan mampu bertahan selama lebih 20 tahun di Malaysia ni. Walau banyak produk kesihatan yang tumbuh dan layu... shaklee tetap maintain..


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.* Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan