Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Ahad, 29 Disember 2013

Ruam oh ruam... hilang la dari tubuh anakku

Lama tak update blog... sibuk ngan persiapan nak masuk sekolah. Anak nak sekolah, mama pun nak start sekolah juge... esok dah mula meeting.

So nak citer pasal ruam.. diperhatikan raudhah agak senang kena ruam.. masa dlm pantang muka dan badan naik ruam... skrg kena ruam lampin plak.. tak lah selalu tp walau kadang2 pun saya sedih tgk lagi2 yg bertompok banyak... ruam lampin ni first time kena teruk masa mula2 dia pakai huggies dry. Sebelum tu pakai drypers...

So mama yg risau dan agak sedih tgk baby kena ruam, sapulah herbal blend cream shaklee ni.. suka sgt sebab 2 hari dah hilang ruam.. cuma belum la clear tp tak de la yg timbul2 tu... huhuhu sukur sgt. Skrg pun mama selang seli pakaikan raudhah ngan cloth diapers. Nak bagi habis huggies dry tu..

So herbal blend cream ni mmg sangat best la utk ruam2..
Selain itu utm kuliy yg kasar.. mmg sehari je dah rasa kulit tu mula menggelupas.. best... seminggu kalau rajin dah clear kulut keras, tumit pecah..
Ada juga digunakan sebagai ikhtiar utk anak demam.. lumurkan cream tu pada badan anak utk kurangkan panas badan dia..

Ok raudhah dah nangis.. sampai sini dulu. Boleh dptkan shaklee dengan harga best dari saya ye!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan