Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Jumaat, 8 November 2013

Supplement untuk lelaki...

alkisahnyer... seminggu en suami diserang demam selsema sakit badan.. huhuhu gara-gara terlebih kayuh basikal kot... mmg la hobinya berkayuh tp badan kita ada limit kot.. jd terlebih limit badan tak leh tahan... maka dia pun diserang demam selsema dan sakit urat.

sebelum ni mmg dia ada makan supplement, tapi sejak beberapa bulan lepas tak makan pulak sbb dia stop berkayuh tumpu utk jaga saya n baby dlm pantang.. huhuu bila dah terkena demam urat ni.. mulala dia bising2 nak makan supplement balik...

so apa yg saya sediakan ialah :
  • CoQhealth : utk kesihatan jantung dan organ lain.memandangkan dia pun perokok jugak walau sorok2...
  • vita c: utk imuniti badan melawan penyakit. dan saya bg double dos sbb dia merokok.. rokok tu akan hapuskan vitamin c
  • b complex : utk kurangkan stress. especially kerja yg nak kena berhadapan ngan byk org dan kena jd problem solver
  • vita lea : vitamin utk melengkapkan keperluan nutrient hariannya. maklumla makan tak jaga, ikut dan je kalau sempat makan... 
  • Performance : ini minuman di kala dia berkayuh... bila berkayuh je dia minum sebab katanya mmg bertenaga dan best sebab tak penat...

  Actually vitamin yg saya bekalkan ni adalah yg asas je. cuma extra coqhealth dan performance drink... suami saya mmg jenis control makan sejak sebelum kahwin lg... sekarang dah 10 tahun kitorang kahwin.. memang kami jens badan berisi nak wat cam ne, so kena la kontrol makan untuk pastikan berat tak melampau sangat...

kalau nak ikutkan selalu dia wat check up, jantung dia memang normal sebab jenis org exercise kan.. tp saya bg jugak coQhealth semoga kesihatan jantung berpanjangan. lagi pun COQHEALTH TU DPT FREE je!! hehehe nak ikutkan harga dia rm100++ tp alhamdulillah dah 2 botol dapat free. nanti saya citer cam mana nak dapat free yer!!

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan