Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Selasa, 12 November 2013

Esok dah keje!!

Assalam.  Actually lg 5 minit nak 12hb. Rasa sgt bercinta nak keje sbb dah 90 hari cuti tambahan pulak keje 4 hari je. Tak de semangat langsung..... aduyai...

Hari tu konon2 nak jahit baju la dah tak de baju yg muat. Huhu mcm sedih je mcm frust je mcm tension je... nak wat cam no.  Sabar je la. 9 bulan kumpul lemak tak kan 90 hari boleh buang semua lemak kot.. jgn banding diri ngan org lain... kuikuikui ini ayat meredakan stress ok. Huhu. Tp Akhirnya misi gagal sbb kena accomplish mission cari homestay 4bilik fully aircond!!! Kt melaka.  Dah jumpa baru la boleh nak bershaklee dan tgk baju yg confirm tak sempat nak jahit tu....

Tak de la nak citer nyer saya dah mula keje esok... so kita tak wat byk cod since keje 12-7 pm kan. Pos order mmg laju je erk. Jgn risau la kita jual harga ahli je. So mmg tak rugi apa pun. Unless utk customer yg rumah dekat 2 tu boleh roger la kalau nak jumpa belah pagi. Malam kalu kita tak kuar unless nak jumpa kt area rumah tu. Atau dtg rumah pick up barang.  Hehe sgt2 dialu2kan but till 9.30 pm je. Ye la nak uruskan anak dan rumah tangga la juga ye...

So happy shaklee! ! Nak jd ahli ? Boleh saja rm75 siap depan rumah member kit tu... nak biz shaklee. .. byk ilmu nak turunkan... direct belajar dari master coordinator yg telah melahirkan ramai master income puluh dan ratus ribu sebulan!!! Yg penting mahu usaha, mahu ubah cara dan ubah persepsi!!!

Jgn malu2 nak buat pembelian dgn saya ye...

Assalamualaikum. ...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan