Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Ahad, 17 November 2013

BELI SHAKLEE DGN KAD KREDIT : tanpa keraguan

Assalamualaikum.... saya sentiasa mengharapkan yang terbaik untuk pelanggan dan juga bakal pelanggan saya...

sebenarnya sejak saya buat post yg pertama tentang pembelian barangan shaklee menggunakan kad kredit, ramai yang memberi respon positive... dulunya pelanggan hanya perlu memberikan saya no kad dan expiry date saja.. jd ramai yang yakin utk membuat pembelian.. apabila sistem online diperkenalkan.. maka saya perlukan semua butiran kad, menyebabkan ramai yg takut.. huhu nanti saya guna number kad tu utk shopping plak kan.. hehe saya takut utk buat macam tu. tapi sebagai pelanggan saya pun akan takut jugak.. mana tau mmg ada blog atau seller yg mmg scam ke..

so selepas berjaya menyelesaikan pembelian menggunakan kredit kad utk pelanggan malam tadi, pagi ni terfikir satu kaedah lagi yg akan mengurangkan keraguan pelanggan utk buat pembelian.. cuma kaedah ini akan mengundang keraguan saya.. hehehehehe.. tp tak pe, saya ada kaedah yg untuk atasi keraguan saya... saya ykin kepada pelanggan saya dan saya berserah kepada NYa dengan beberapa tindakan yang wajar.

OK. SO selepas ini, bagi yang ragu-ragu utk beri saya butiran kad kredit, saya akan membenarkan pelanggan kesayangan saya untuk log in ke dalam sistem online menggunakan ID saya... saya akan ajarkan langkah demi langkah kepada anda. sebenarnya langkah demi langkah ni saya dah lama buat utk ahli group saya merangkap anak2 biz saya... so saya akan berikan kepada anda jika anda ingin buat pembelian menggunakan kad kredit.

oleh yg demikian langkah utk berurusan dengan kad kredit :
1. anda nyatakan keinginan utk buat pembelian dengan kad kredit menerusi
  • fb : nur maawa atau
  • email : jannahshoppe@gmail.com 
  • atau phone ( sms atau whatsapp) : 0195701403
2. saya akan forwardkan pdf file yg mengandungi langkah demi langkah.
3. Jika anda telah bersedia untuk log masuk sila beritahu saya..
4. saya akan berikan id dan kata laluan saya pada anda sekelian...
5. anda log masuk dan buat pembelian.
6. pembelian selesai
7. sila beritahu telah selesai buat pembelian, saya  akan semak akaun saya utk pastikan tiada penyalahgunaan...
8. jika semua ok... urusniaga selesai...
9. jika lain kali mahu buat pembelian lagi, maka bermula dengan langkah 1 semula yer!!!

selamat bershopping!!!
 


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan