Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Jumaat, 25 Oktober 2013

Syukur perkhidmatan Shaklee semakin baik...

Baru-baru ni memang pengedar shaklee mengalami suasana yang agak tertekan...

di mana betapa sukarnya untuk menembusi talian telefon shaklee branch atau home office, betapa sukarnya nak hantar fax kepada branch, betapa ditekan oleh pelanggan kerana barang yang di order tak sampai-sampai, di mana perlu beratur panjang untuk buat pembelian di branch.. terpaksa menunggu berjam-jam utk dapatkan barang yang diingini.. tapi demi pelanggan, mereka sanggup mengharungi cabaran demi cabaran....

akhirnya kini perkhidmatan shaklee semakin baik, bila shaklee sendiri sudah menyesuaikan keadaan yg sedang menjadi HOT !!!

kini pengedar boleh membuat pesanan secara online ddengan mudah dan cepat. Semua "shipping order" telah dipusatkan di home office saja, tiada pengeposan oleh pihak branch. penghantaran menggunakan perkhidmatan Gdex pun semakin baik, bila barang dapat diterima dengan cepat semula.. dalam masa 2-3 hari dah dapat barang.

di Branch pulak, dah banyak kaunter dibuka, maka tak de barisan panjang atau tunggu berjam-jam lagi... saya yakin, sekarang shaklee sedang berusaha untuk memastikan stok vitamin mereka mencukupi di branch dan juga home office. masalah skrg ni ialah, di branch sangat cepat habis barang.. dan ada produk-produk hot seperti lecithin, herb lax, vita c sering kehabisan stok.

Kini kekawan yg teringin nak buat pembelian di branch boleh la terus walk in.. kalau bukan ahli, boleh guna ID 877171 nurul jannah bt sulaiman untuk dapatkan harga ahli....


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
 Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan