Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Khamis, 31 Oktober 2013

pin pon pin pon.. collagen powder promotion dah nak habis ni!! cepat grab

 Assalamualaikum..

hari ini 31 oktober 2013. last day promotion collagen powder shaklee.

ni gambar collagen yg tunggu tuannya datang collect kat rumah.. hehhe ramai customer saya datang pick up  barang kat rumah atau kat Giant Tambun je.. due to saya tak berapa tahu nak drive jauh-jauh lagi dengan anak kecik.. hehehe. so area tanjong rambutan ke Giant Tambun saya mmg boleh sampai la. hahhaha time nak wat entry ni pun si raudhah dah jerit2 minta perhatian.. ekekkekeke

So sempat lagi nak grab collagen powder ni.. beli 2 kotak pun dah dpt harga super jimat. Berapa? meh pm saya. saya mmg jual harga yg best je sebab apa, sbb customer kena cari saya kan.. jd saya tak yah la amik untung sgt. So kita ada win-win situation kt sini kan.. anda dpt harga best, saya tak yah gi jejauh sgt. :D

So kita citer sikit pasal kebaikan shaklee ni dengan bahan yang terkandung dalamnya sekali.

  • Kolagen ikan:   Memberikan kesan elastin, mengekalkan kulit lebih anjal
  • Ekstrak kulit kerangan:   mengandungi glukosamina sbg pelincir sendi, menghidrat mata, & melegakan ketidakselesaan mata
  • Lactobacillus acidophilus: Meningkatkan penyerapan kolagen
  • Ekstrak biji Camellia Japonica: Mengandungi acid oleik dan isoflavon. Membekalkan nutrisi dan penghidratan
  • Ekstrak Pfaffia: Merawat rambut gugur, ketidakseimbangan hormon, dan meningkatkan tenaga batin. Meningkatkan prestasi dan tenaga,
  • Vitamin C: Menggalakkan pengeluaran kolagen dan menentang radikal bebas.
  • Vitamin B2,B6: membekalkan tenaga penting dalam proses pengeluaran kolagen didalam sel tubuh.


Pendek kata,Shaklee Collagen POwder memberikan keanjalan, penghidratan dan antioksidan...

Info tambahan:Tahukah anda SCP dilengkapi dgn asid hidraulik utk mengekalkan kelembapan kulit. boleh dimakan dan juga dijadikan masker skit... kalau saya, minum 3/4 dan 1/4 campur dengan sesudu kecil ESP dan yogurt utk dijadikan masker.. best!!

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*
Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan