Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Rabu, 23 Oktober 2013

Bentuk Badan Idaman... dapatkan secara semulajadi..

 Assalamualaikum.. saja terpanggil nak buat entry ni. muahahahaha agak nakal skit erk entry ni pompuan majoriti nak yang terbaik utk dirinya.. hhehe actually bukan perempuan je yg kisah pasal bentuk badan ni.. lelaki pun.. sanggup pegi gym, sanggup berbasikal, sanggup berjogging utk pastikan berut tak boroi..

hehhe. so zaman sekarang ni macam2 sangat produk yang keluar khas untuk besarkan payudara, bentuk dan tegangkan aset wanita payudara dan punggong utk kelihatan mantop dan montok dan semua la perkataan perkataan yang deboom.. tapi dalam keghairahan wanita ni nak beli produk tu, saya yakin ramai yang terfikir macam saya jugak.. eh takut la plak, karang ntah apa ingredient @ kandungan dalam ubat tu.. bukan kita tahu.. karang lepas dah mantop montok tu kalau bende lain plak side effectnya mcm mana? huhuhuhu takut kan.. kan kan.. ini cuma fikiran saya yg agak penakut ye saya tak kata produk tu semua tak selamat.. banyak yg ada kelulusan dari pelbagai pihak jadi anda yg yakin boleh je consume. ini cuma FIKIRAN saya je. saya penakut.


tapi ada berita gembira sikit nak bagi tau semua... dalam shaklee ada produk yang memberi kesan untuk mencantikkan bentuk badan. ramai yg kena tukar saiz bra sebab bra mereka mengecil plak... aduss... P & P semakin membentuk dengan cantik selepas amalkan produk ni. biasanya yang consume produk ni adalah ibu menyusu dan juga orang yang ada resdung.. tp eh eh eh dpt side effect yg sgt best la plak!!! husband suka uuu

yg saya maksudkan tu ialah ESP dan Alfalfa... kan.. dah cakap.. ramai la tu yg angguk2 hhahha. sbb set ni adalah set yg sangat ramai orang consume.... ada macam2 khasiat yg diharapkan, tp  bila dapat bonus cam tu seronok kan.. :D



jom bershaklee.. satu produk utk pelbagai fungsi kesihatan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*

Jannah || Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak || MALAYSIA & INDONESIA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan