Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Isnin, 2 September 2013

Testimoni CoQ Health Plus... Jaga jantung, baiki prestasi jantung

Assalam. sementara sesi membuat stok EBM ni saya nak taip la sikit pasal CoQHealth plus shaklee..

produk ni baru dilancarkan dalam bulan 6 hari tu. tapi brand lain dah lama ada CoQ 10 biasanya dipanggil. Shaklee biasala tak sewenang2nya akan keluarkan produk. Biar lambat pun tak pe sebab ia melalui proses penyelidikan yang menyeluruh dan memastikan bahan yg digunakan adalah semulajdi dan memberi kesan yg terbaik kepada penggunanya. Malam ni saya nak update testimoni je.. tapi nantikan sepanjang minggu ni saya akan blast blog ni dengan entry berkaitan CoQHealth Plus.

testimoni dar mr Ethan... legakan ketidakselesaan jantung pada demam yg sangat tinggi suhu 40 darjah celcius!

lebih bertenaga, bertahan lebih lama! Sekarang digalakkan mengambil CoQHealth utk gantikan Vit E bagi yang ingin mengambil set kesuburan.

Kecergasan meningkat, keletihan berkurangan!!

 Sekarang sedang berjalan promosi CoQHealth plus... Jom Grab pada harga promosi yg sangat BEST!!! pm saya utk harga best!

Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya pengedar shaklee ulu kinta, ipoh, perak

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan