Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Selasa, 17 September 2013

Shaklee ONline 24jam sehari, 7hari seminggu.

 ok saya nak umumkan berita gembira ni... ops.. sambil tgk raudhah yg dah mula hisap jari tanda nak susu.. huhuhu

Shaklee akan memudahkan ahli untuk membuat urusan... semuanya akan jadi online.. semua boleh check secara online!! wah memang best. shaklee dengan sistem online jadi kita akan kurang tertanya2.. bila2 masa boleh uv, bila2 masa boleh buat order, bila2 masa boleh daftar ahli, bila2 masa boleh check statement. semua online...

  
nampak tak?
  • sentiasa buka 24jam sehari, 7 hari seminggu
  • daftar downline online
  • pembelian online
  • boleh check anak cucu online
  • pindah uv serta merta
  • bonus statement online
  • jimat kos
  • tiada masa menunggu
  • pembayaran komisyen ke mana2 akaun bank!!!


yuhuuuu.. bonus pun dah boleh dibayar kepada semua bank.. sebelum ni maybank je. wah sangat best utk org yg suka online... so sesiapa yg nak tambah pendapatan tu... jom daftar ahli skarang! so senang je nak wat urusan nanti. semua boleh check secara online.

yg serius nak tambah income meh contact saya. seluruh malaysia pengedar diperlukan. kelas diadakan secara online. group support yg kukuh, bawah naungan jutawan muslimah yg dah hasilkan terlalu ramai yg berjaya.

Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan